ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ماژول GP2Y0A21YK
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
این ماژول طبق دیتا شیت باید از 10cm تا 80cm بتونه فاصله رو اندازه گیری کنه.من در مدار زیر ازش برای شمارش استفاده کردم بدین ترتیب که خروجی ماژول با ولتاژ مرجع مقایسه می شه و 0 و 1 تولید می شه و شمارش انجام می شه.پس طبق دیتا شیت باید بتونیم در این فاصله شمارش رو انجام بدیم اما وقتی مدار رو بستم می بینم ماژول مثل کلید لمسی عمل می کنه. تا مستقیم دستمو روش نزنم شمارش نمی کنه کسی می تونه کمک کنه؟
(این ماژول با ماژول GP2D12 معادل است)
اینجری که من فهمیدم آره تا 80سانت رو میگیره
احتمالا تو برنامه یا مدار مشکلی هست
فکر نمی کنم برنامه یا مدار مشکلی داشته باشه چون با سنسور cny70 تونستم تا 2cm جواب بگیرم ولی چون برد زیاد می خواستم از این ماژول استفاده کردم که اینم ایجوری شد Sad
دوست عزیز بهتر است در مدار ساخته شده مستقیا خروجی ماژول را باولت متر اندازه بگیری وبا جدول مقایسه کنی
تا از درستی ماژول یقین حاصل کنی
ماژول رو جداگانه به اسیلوسکوپ وصل کردم.فقط وقتی شیء باهاش در تماسه خروجی داره و در بقیه حالات خروجی صفر هست.
آخه اگه هم سوخته باشه در این حالت هم نباید خروجی بده
چیز عجیبیهAmaze
دوست عزیز از دیتاشیت مربوطه در صفحه چهار کاملا مشخص است که خروجی ماژول آنالوگ بوده یعنی ولتاژ خروجی با فاصله
تغییر می کند حد اکثر ان در 6 سانتی متری وحداقل ان در 80 سانتی متری. کمتر از 6 سانتیمتر هم تعریف نشده
من متوجه نشدم در این مدار op amp چه نقشی دارد و ظاهرا در اینجا مشکل ساز است
بهتر است این op amp را بای پس کنید
برای انداره گیری فاصله با این ماژول بهترین راه تبدیل آنالوگ خروجی ماژول به دیجیتال با میکرو و تبدیل عدد بدست امده به یک عدد دیگر با استفاده از جدول(MAP) و نمایش ان در ال سی دی است
موفق باشی