ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش استفاده از EEPROM
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز
من باید از ADC اعدادی رو با زدن یک دکمه برای هر بار از کی پد در حافظه eeprom میکرو ذخیره کنم یعنی هر بار که دکمه رو فشار دادم عددی رو از ADC در eeprom ذخیره کنم ؛ بعد تو برنامه به
ترتیب( تکرار میکنم به ترتیب) این اعداد رو به برنامه اصلی برگردونم اما کلا هیچ وقت با eeprom کار نکردم و
نمیدونم چطور میشه با هاش کار کرد. اگه دوستانم مسلط به موضوع هستند یا نظر خاصی دارن سر و پا منتظریم. اگه
چند خط برنامه رو به توضیحشون اضافه کنن که خیلی عالی میشه. ضمنا تا یادم نرفته با بسکام کار میکنم.
Clap
سلام.

به ايران ويج خوش آمديد ...
دوست عزيز نيازي نيست كه سوالات مشابه رو در تاپيك هاي مختلف بپرسيد.
تاپيك هاي اضافه حذف شد.
در بخش مربوطه تاپيك رو بزنيد كافيه.
قوانين رو هم مطالعه بفرماييد .
--------------
در مورد سوالتون...
كافيه متغييري از نوع Eram تعريف كنيد ( در help بسكام عبارت dim رو search كنيد و تاپيك مربوطه رو بخونيد )
و مقاديري رو كه از ADC مي خوني در اون متغيير ذخيره كني .
ADC رو هم به صورت single كانفيگ مي كنيد و با تابع getadc مقادير ADC رو مي خونيد.
در help بسكام هم مي تونيد موارد بالا رو به صورت جزئي تر پي گيري كنيد.

موفق باشيد.
سلام
ببین این مثال به دردت میخوره من خودم با این چند خط برنامه برنامه هام رو تریال میکنم
کد php:
dime e2 as byte
readeeprom e2
,1:e2=e2+1
if e2>9 then goto py
if e2>254 then e2=1
writeeeprom e2
,1
py
:
print
"call:09354992570" 
do
loop 
سلام
چطوریه؟! قبل از این که چیزی رو writeeeprom کنی اول برنامه readeeprom e2 رو نوشتی.
برای اینکه بعد از خاموش شدن و حتی قطع تغذیه اون مقدار متغیر تو حافظه ذخیره بوده حالا اگه دستگاه رو روشن کنیم میاد ابتدا اون مقدار رو میبینه چقدره باشرط ها برقرار میشه یا نه
درکل:(مقداری که توحافظه هست رو بخونه)(اون چیزی که قبلا داشته رو منظورمه)
اگه اینجوری نباشه میاد کل برنامه رو اجرا میکنه اونم به صورت رایگان بعد هروقت مدار دیگه اجرا نشه یه ریست به میکرو بدن تموم میشه باز بالا میاد و برنامه اجرامیشه
هدف منم محدود کردن برنامه بوده که فقط 10 بار اجرا بشه