كلا موتور پله اي براي سرعت استفاده نمي شه و طبيعتا سرعت كمي دارهه. براي كنترل حلقه باز ( بدون فيدبك ) مناسب هست كه مي شه زاويه ي چرخش رو به راحتي محاسبه كرد.
اگر در كاربردي كه مد نظرتون هست دنبال سرعت زياد هستيد ، اين نوع موتور توصيه نمي شه ... . بجاش از موتور DC معمولي استفاده كنيد.
معذرت میخوام باباته اسپم:
آقا این فید بک چیه؟بدجوری ذهنم رو مشغول کرده.
نقل قول: معذرت میخوام باباته اسپم:
آقا این فید بک چیه؟بدجوری ذهنم رو مشغول کرده.
نمونه اي كه از خروجي مي گيري و با يه چيزي مقايسه مي كني و متناسب با اون وروديه جديد اعمال مي كني.
يه مثال: فرض كن مي خواي شفت موتور ور در زاويه ي 30 درجه ثابت نگه داري. عوامل خارجي ، ممكنه اين رو تغيير بدن ، مثل باد و ... .
خوب اينجوري ، شما هر سري مجبوري بياي دوبارهه زاويه ي موتور رو بذاري سر 30 درجه ...
اما اگر يه سيستم حلقه بسته درست كني براي كنترل زاويه ي موتور ، ( يعني از خروجي ، كه زاويه ي شفت هست نمونه برداري كني و با set point كه همون 30 درجه هست مقايسه كني ) ، به صورت اتوماتيك ، اگر زاويه اضاف يا كم شد ، به همون ميزان زاويه به صورت خودكار در جهت عكس اعمال مي شه كه دوبارهه به 30 درجه برسه.
كلا اكثر كاراي كنترلي نياز به فيدبك دارن. همون انكودري كه سر شفت موتور مي بندي هم يه نمونه ديگه از وسيله هايي هست كه براي گرفتن فيدبك استفاده مي شه ... ، احتمالا خودت هم تاحالا با فيدبك كار كردي ... .
موفق باشي.
دست گلت درد نکنه عمو مرتضی.
آره خودم که کار کردم ولی چون من خودم شروع به کار کردم و کلاس و اینا نرفتم این موضوع هارو نمیدونم.
چه گيريبكسي استفاده كنم چطور بايد ببندم روش
موتورم را مي تونم عوض كنم چه موتوري بگيرم بهتره؟؟
نقل قول: چه گيريبكسي استفاده كنم چطور بايد ببندم روش
موتورم را مي تونم عوض كنم چه موتوري بگيرم بهتره؟؟
بستگی به موقعیتتون داره
اگه دقت برات مهم تره و یکم میخوای سرعت بره بالا یه استپر با درجه بیشتر بخر
اگه سرعتت خیلی کمه و میخوای یهو خیلی زیادش کنی یه موتور dc که البته اونم کنترل کردنش خیلی کم نیست(با یه انکدر و کنترل سرعت با pwmدقتش بدک نی)