سلام به دوستان
شاید بگید که این موضوع تکراریه و تو وب زیاده ولی من خیلی جستجو کردم و هیچ کدوم از اونها همراه با فایل شبیه سازی پروتئوس نبودند.
از شما خواهش میکنم اگه مطلبی در رایطه با FPGA یا ARM با شبیه سازیش دارین به من کمک کنید.
مهندس FPGA رو توي پروتوس شبيه سازي نمي كنن ...
چندتا شبيه ساز مختلف دارهه ، كه همشون free هم نيستن ...
اگر اشتباه نكنم يكي از شبيه سازهاش اسمش Active HDL بود ، كه شلشي ترين شبيه ساز بين بقيه ي شبيه سازهاش هست و البته كار باهاش راحته تره و براي پروژه هاي كوچك و نه چندان جدي ازش استفاده مي شه .
model sim هم يكي ديگش هست كه تا اونجايي كه يادمه براي Xillinx و Altera 2 نسخه ي مختلف داشت ...
خود ISE براي Xillinx هم شبيه ساز دارهه
quartus براي ALTERA هم حتما دارهه و ...
باقيشون هم پوليه ( البته نه پولي كه افراد عادي بتونن بدن ... ! )
كلا FPGA يه مبحث تخصصي هست و نحوه ي برخورد باهاش خيلي فرق ميكنه تا ميكروهايي مثل AVR و ... كه مطلب براشون زياد هست ...
پروتوس در مقابل اين ها صفر هم نيست ...! ( همچين كارايي از عهده اش بر نمي ياد ... )
ARM هم كه بخش جدا دارهه ...
NXP ها ، گويا بعضي هاشون رو پروتوس دارهه و قابل شبيه سازيه ، اما براي at91sam موجود نيست.
ممنون از پاسختون دوست عزیز چون پروتئوس من PLD داره فک کردم با کامل کردن کتابخونه اش میشه FPGA ها رو هم شبیه سازی کرد.
شما یک مثال ساده با fpga دارین تا برام بزارین؟؟ اگه ARM هم داشتین ممنون میشم
بازم تشکر
مثال براي FPGA رو مي توني تو كتاب موريس مانو ( مدار منطقي ) پيدا كني ( قسمت HDL هاش )
تو همين قسمت هم كتاب براي دانلود هست ( يه سرچي بزن )
تو نت هم سرچ بزني نمونه كد هست.
خودم يه مقداري verilog خوندم و از اون موقع خيلي مي گذرهه ، كد نويسيش مثل ميكرو نيست كه خط به خط اجرا بشه ... !
در واقع با كد نويسي گيت ها و ... رو به هم وصل مي كني ...
براي ARM هم در بخش ARM يه تاپيك به نام ( آرم ) هست كه در صفحه ي حدود 4 و ... كد نمونه گذاشتم ، مي توني ببيني ...
موفق باشيد.
اگر علاقه مند هست من می تونم در زمینه آموزش VHDL و Verilog مطلب بگذارم
نقل قول: اگر علاقه مند هست من می تونم در زمینه آموزش VHDL و Verilog مطلب بگذارم
من يكي كه استفاده مي كنم.
علاقه مند هم كم كم پيدا مي شه ، شما شروع كن مهندس.
مي توني يه تاپيك جديد بزني و ...
موفق باشي.
سلام لطف کنید در مورد روشن خاموش شدن ال ای دی در fpga با زبان vhdl بهم کمک کنید؟
و اینکه چه نرم افزاری باید نصب کرد تا بتوان برنامه مربوط به آنرا نوشت؟
با تشکر
مثال نمونه در Net و كتاب ها زياد هست.
يه سرچ بزنيد ( خارجكي )
-------------
همونطور كه قبلا گفته شد ، بستگي دارهه با Chip چه شركتي كار مي كنيد. تو ايران Xilinx و Altera دم دست ترهه ، نرم افزار هايي كه شركت هاشون ارائه دادن به ترتيب ISE و Quartus هست.
البته مخلفاتش زيادهه ... ، اما فعلا در همين حد كافيه ...
موفق باشيد.