از sharin متشكرم.
خوب من 4 تا سون سگمنت مي خوام ولي در چه ابعادي باشه كه رو دستگاه جواب بده؟؟؟؟؟
من مي خوام قطعات رو سوار كنم چه جوري 4 تا سون سگمنت رو وصل كنم كه 12 پايه ازش بيرون بياد كه به ميكرو وصل كنم چه جوري؟
تو تايپيك بالا هم گفتم تا من بسازم سال 92 هم امده و تموم شده؟
الان چه جوري بسكام ياد بگيرم؟؟؟؟
سراسر لطف شما شامل حال بنده شد
نقل قول: سراسر لطف شما شامل حال بنده شد Angry
منظورتون رو متوجه نمي شم ...!
براي شروع بسكام اگر PDF مي خوايد ،كتاب 1nafar براي شروع خوبه . اگر مي خوايد كتاب بگيريد كتاب جناب كاهه هست و ... ( البته خودم استفاده نكردم. ) براي تكميل كار هم help بسكام .
بهترهه كتاب 1nafar رو با help بسكام بريد جلو ...
اين ها پيشنهاد هاي من بود ، هر جور دوست داشتيد عمل كنيد.
كار با 7seg همونطور كه گفتم براي اول كار خوب نيست .
براي استفاده از 7seg براي مورد شما ، 7seg هاي 4 تايي هست كه با هم مالتي پلكس شدن.
اول با Lcd ياد بگير ، بعد برو سراغ 7seg .
توي همون كتاب 1nafar هم توضيح داده ... ( هر 2 مورد بالا رو )
نقل قول: تو تايپيك بالا هم گفتم تا من بسازم سال 92 هم امده و تموم شده؟Amaze
پس كار هر 2 روز رو در 1 روز انجام بديد تا 92 بشه 91 ...
راه 1 ساله رو يك شبه نمي شه رفت ...
چقدر خوب مي شد مغز آدم هم پورت USB داشت و Flash memory مي خورد نه ... ؟
اما اين با فلسفه ي انسان مقايرت دارهه ، انسان اگر مي خواد به چيزي برسه بايد
تلاش كنه ...
براي بدست آوردن يه چيزي ، بايد يه چيز ديگه رو از دست بدي. يه trade off هه ...
هزينه ي يادگيري و تلاش هم ، تلاش و گذر زمان هست ...
موفق باشيد.
.
.
.
نقل قول: ... ديگران رو خار وسرزنششون ميكنم
نقل قول: وقتي دوستان فول فول شدند بقيه رو سرزنش كنند اين روش ماستClapپس زمان را از دست ندهيد.
منظورتون از اين حرف ها چيه ... ؟!
معلمتون كيه ؟
الان كجا كسي ، ديگري رو خار و سرزنش كرده ؟!!
منظورتون اينه كه مطالبي رو كه در پست هاي قبليم گفتم ، از ديد شما ، چيزيه كه شما مي گيد ؟!
سلام آقا بهمن
آره . میشه درستش کرد
در خدمتیم
این وب سایتمه به زودی یه عالمه پروژه دماسنج و ساعت میذارم . خیلی زیادن دارم دسته بندیشون میکنم
www.wle.ir
راستی این سایت فرنگیا بود یا فضاییا ؟
با عرض سلام خدمت دوست عزیز (MOBAH):
اگه دنبال ساعت ودماسنج با 7سگمنت هستی به این لینک 1سر بزن دوست خوبمون جناب EBKAزحمتش رو کشیدن.البته من ازشون خواستم برای مدار باتری بک آپ هم طراحی کنن و1 سری امکانات دیگه.البته با اجازه ایشون کمی تغییرات هم تو مدار وبرنامشون دادم شما هم اگه دوست داشتین نگاه کنید وهردو رو با هم مقایسه کنید.باز هم تاکیید میکنم زحمت اصلی رو دوستمون EBKA کشیدن ومن موظفم امانت داری کنم با ذکر منبع.
http://www.iranled.com/index.php?sayfalar=1&page=3
(۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۱۸:۵۳)mohsen abbasi نوشته است: [ -> ]با عرض سلام خدمت دوست عزیز (MOBAH):
اگه دنبال ساعت ودماسنج با 7سگمنت هستی به این لینک 1سر بزن دوست خوبمون جناب EBKAزحمتش رو کشیدن.البته من ازشون خواستم برای مدار باتری بک آپ هم طراحی کنن و1 سری امکانات دیگه.البته با اجازه ایشون کمی تغییرات هم تو مدار وبرنامشون دادم شما هم اگه دوست داشتین نگاه کنید وهردو رو با هم مقایسه کنید.باز هم تاکیید میکنم زحمت اصلی رو دوستمون EBKA کشیدن ومن موظفم امانت داری کنم با ذکر منبع.
http://www.iranled.com/index.php?sayfalar=1&page=3
آره خودشه . . .
اگر باتري بك آپ هم داشت عالي بود منظورم نگهداري زمان موقع برق رفتن يا قطع منبع تغذيه آي سي 1307 متوجه ميشي؟
شما ميتوني بهش اضافه كني من خودم اولين نفري هستم كه ميسازمش
عالي ترين ساعت 7 سگمنتي به نظر من ساعتي هست كه خصوصيات زير را داشته باشد.من خيلي دوست دارم بسازمش.
نمايش ساعت 4 رقمي
نمايش دماي اتاق
نگه داري زمان موقع قطع منبع تغذيه
تنظيم يك آلارم (زنگ بيدار باش با يك رله)
سلام
من فکر می کردم که مدارش رو آپ کردین :-)
جایی هم مدارش رو گذاشتین؟