با سلام
من بالاخره بعد از کلی تحقیق چند تا مدار برای گیرنده و فرستنده 4 کاناله پیدا کردم که یکشون از همه ساده تر و خیلی کم هزینه تر هست که از یک سایت ترکیه ای برداشتم
ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه خواهش می کنم منو در این مورد راهنمایی کنید
اولش به جای دو تا ترانزیستور نمونه های مشابه بستم ولی بعدش که دیدم کارنکرد رفتم دقیقن همین ترانزیستور هایی که در مدار گفته رو بستم و الان کل قطعات بسته شده دقیقا مطابق با مدار هستن به جزء گیرنده
من تو هیچج جا گیرنده به نام TK پیدا نکردم و از 2 تا گیرنده 3 پایه با نام های Tsop 1238 , Tsop 1536 استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
فرستنده مدار رو جداگانه تست کردم و فکر کنم به احتمال 99 درصد درست کار میکنه و مشکل اصلی من در مدار گیرنده هست
فکر می کنم شاید چون گیرنده دقیقا همون مدل اصلی نیست درست کار نمیکنه و از دوستام میخوام در این مورد منو راهنمایی کنند
این مدار گیرنده و فرستنده :
[
attachment=7194]
[
attachment=7195]
(۲۵-اسفند-۱۳۹۰, ۱۷:۱۷:۰۸)sinastar نوشته است: [ -> ]با سلام
من بالاخره بعد از کلی تحقیق چند تا مدار برای گیرنده و فرستنده 4 کاناله پیدا کردم که یکشون از همه ساده تر و خیلی کم هزینه تر هست که از یک سایت ترکیه ای برداشتم
ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه خواهش می کنم منو در این مورد راهنمایی کنید
اولش به جای دو تا ترانزیستور نمونه های مشابه بستم ولی بعدش که دیدم کارنکرد رفتم دقیقن همین ترانزیستور هایی که در مدار گفته رو بستم و الان کل قطعات بسته شده دقیقا مطابق با مدار هستن به جزء گیرنده
من تو هیچج جا گیرنده به نام TK پیدا نکردم و از 2 تا گیرنده 3 پایه با نام های Tsop 1238 , Tsop 1536 استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد
فرستنده مدار رو جداگانه تست کردم و فکر کنم به احتمال 99 درصد درست کار میکنه و مشکل اصلی من در مدار گیرنده هست
فکر می کنم شاید چون گیرنده دقیقا همون مدل اصلی نیست درست کار نمیکنه و از دوستام میخوام در این مورد منو راهنمایی کنند
این مدار گیرنده و فرستنده :
مقاومت پایه ی osc1 ,osc2 رو یکی بزار در هر جفتشون
با سلام
خوب هر دوتاشون رو 470 کیلو بذارم یا 1 مگا ؟
یعنی مشکل فقط همینه ؟
اصلا به نظر شما این مدار کلا کارش درسته ؟
(۲۶-اسفند-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶:۲۹)sinastar نوشته است: [ -> ]با سلام
خوب هر دوتاشون رو 470 کیلو بذارم یا 1 مگا ؟
یعنی مشکل فقط همینه ؟
اصلا به نظر شما این مدار کلا کارش درسته ؟
سلام...
ای سی pt2262 از نوع ir هستش ها!!!!
برای فرستنده گیرنده مادون قرمز از نوع IR هسافاده میکنن که یه کم گرون تر هست...
اگه ای سی ت از همین نوع هست و کار نمیکنه اونوقت مقاومت ها رو یکی بزار... فرقی نداره ..هر کدوم که دم دست داری
ابراهیم جان ببین آیسی هایی که من خریدم دقیقا اینا هستن :
PT2262 و PT2272-M4 (که البته PT2272-M2 هم دارم)
فقط ابراهیم جون من جواب سوال اصلیم رو نگرفتم !! من تو این مدار از گیرنده Tsop 1238 , 1536 اتسفاده کردم هــــا
مشکلی که نداره ؟ تو خود مدار اگر دقت کنید از یه گیرنده دیگه استفاده شده
(۲۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۰:۴۱:۴۹)sinastar نوشته است: [ -> ]ابراهیم جان ببین آیسی هایی که من خریدم دقیقا اینا هستن :
PT2262 و PT2272-M4 (که البته PT2272-M2 هم دارم)
فقط ابراهیم جون من جواب سوال اصلیم رو نگرفتم !! من تو این مدار از گیرنده Tsop 1238 , 1536 اتسفاده کردم هــــا
مشکلی که نداره ؟ تو خود مدار اگر دقت کنید از یه گیرنده دیگه استفاده شده
دوسته من
اون ای سی ها برای RF است.. و برای مادون قرمز باید از نوع IR استفاده کنی...
فک نکنم مشکلی باشه.. فقط باید دیتا شیتاشون رو نگاه کنی..
m2 یا m4 یا M6 تعداد یایه خروجی ای سی است که هر چی بیشتر باشه آی سی ت گرونتر میشه...
نقل قول: اون ای سی ها برای RF است.. و برای مادون قرمز باید از نوع IR استفاده کنی...
فک نکنم مشکلی باشه.
آقای خونین زاده !!!
تو یک خط میگی اونها برای RF و نمیشه
خط پایین میگی مشکلی نداره !!
حالا بالاخره با این دو تا آیسی که من دارم این مدار کارمیکنه به نظر شما ؟
سلام..
دوسته من .... منظورم از مشکلی نداشته باشه سوال دومت بود...
در مورد گیرنده مادون قرمز... شما دیتا شیتش رو نگاه کن بببین .....
موفق باشی...
پس آقای خونین زاده حالا که این دو تا آیسی نمیشه باید از چی استفاده کنم ؟
پس چطور میتونم از آیسی IR استفاده کنم ؟ شما همچین آیسی اسمش رو سراغ دارید ؟
فقط آیسی های HT12 رو نگید که تو کل بازار هیچ جایی پیدا نکردم