ايران ويج

نسخه‌ی کامل: mq2
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
اره عزیزم
تو فرض کن زمین همون منفیه !
سر وسط پتانسیومتر رو به منفی بده و یکی از سرای کناری رو به خروجی سنسور
یه سر ازاد میمونه !
هر چی که دوستامون گفتن رو من انجام دادم.حتی با میکرو هم عدد رو گرفتم اما تغییری در ولتاژ پیش نیومد.چندتا پتانسیومتر رو امتحان کردم ولی بی نتیجه بود.
شاید کالیبره کردنش طور دیگه ای باشه؟؟؟
وقتی که سنسور گاز رو حس میکنه فیلامان داغ داغ میشه که نشون میده درست کار میکنه.
سلام اقای ebka.من طبق نقشه و تجربه دوستان پیش رفتم اما هنوز جواب نگرفتم.ممنون میشم کمک کنین.
They are used in gas leakage detecting equipments in family and industry, are suitable for detecting
of LPG, i-butane, propane, methane ,alcohol, Hydrogen, smoke.

این سنسور برای این گاز ها که دیتا شیت گفته کاربرد داره..
خوب ... مدار رو که متصل کردی عکسش رو بزار تا یه نگاهی بهش بندازم..
اگه طبق مداری که بنده براتون گذاشتم بسته باشین مدار رو باید کار کنه...
[تصویر:  36183158087627339832.jpg]
دقیقا همین مداری رو که اقای ebka گذاشتن و ببندین فقط خروجی رو با یه led و مقاومت 100 تا 330 اهم ببندین
و پتانسیومتر رو بچرخونید تا در حالت بدون گاز روشن بشه ، اونوقت پتانسیوتر رو اهسته و دقیق تغییر بدین تا ال ای دی خاموش بشه !
حالا گاز و ازاد کنید و نتیجه رو مشاهده کنید ...
من عکس گرفتم ولی چطور بذارمش اینجا؟اینجا گفته ادرس لینک تصویر رو بدین!!
سلام.اینم عکس مدارم.
اینم سنسور
اقای ebka گفته بودین مدار رو بذار که گذاشتم.
(۲۳-فروردین-۱۳۹۱, ۰۷:۵۹:۱۷)farshad1195 نوشته است: [ -> ]اقای ebka گفته بودین مدار رو بذار که گذاشتم.
سلام.. دوسته من شما مدار رو درست بستین؟؟؟
وقتی که تغذیه رو وصل میکنین سنسور داغ میشه؟؟؟
دو تا سر پتاسورمتر رو به هم وصل کن و یکی دیگش روهم به قسمت خروجی سنسور و اون دو تا که به هم وصل است رو به زمین...
این مدار نکته خاصی نداره و باید جواب بده...
بله مدار رو درست بستم.سنسور هم داغ میشه.وقتی گاز فندک رو هم حس میکنه فیلامان داخلش قرمز میشه اما ولتاژ خروجی تغییری نداره.
باور کنین دیگه نمیدونم چیکارش کنم...
کسی قبلا خودش عملی بسته اینو؟؟؟
(۲۴-فروردین-۱۳۹۱, ۲۳:۰۶:۰۱)farshad1195 نوشته است: [ -> ]بله مدار رو درست بستم.سنسور هم داغ میشه.وقتی گاز فندک رو هم حس میکنه فیلامان داخلش قرمز میشه اما ولتاژ خروجی تغییری نداره.
باور کنین دیگه نمیدونم چیکارش کنم...
کسی قبلا خودش عملی بسته اینو؟؟؟

سلام..
من این مدار رو چندین بار بستم... ولی باید خروجی داشته باشی.. سنسورتون رو عوض کنین ببینید درست میشه..
صفحه‌ها: 1 2 3