ايران ويج

نسخه‌ی کامل: mq2
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام.من میخواستم یه سنسور گاز به اسمmq2رو راه اندازی کنم.با نقشه تست تو دیتاشیت هم بستم ولی انگار درست جواب نمیده.ممنون میشماز کمکتون بچه ها.
(۲۹-اسفند-۱۳۹۰, ۰۷:۱۵:۳۹)farshad1195 نوشته است: [ -> ]سلام.من میخواستم یه سنسور گاز به اسمmq2رو راه اندازی کنم.با نقشه تست تو دیتاشیت هم بستم ولی انگار درست جواب نمیده.ممنون میشماز کمکتون بچه ها.
سلام..
دوسته من زیاد سخت نیست کار با این نوع سنسور ها...
من یه مدار گذاشتم برای سنسور گاز...کدوم مدار رو بستی که جواب نداد؟؟؟؟

یه دیتاشیت مربوط به mq2رو دانلود کرده بودم.یه مدار واسه تست گذاشته،همون رو بستم.چند تا سوال:
1-خروجی باید چه مقداری باشه؟
2-باید پایه vhرو هم حتماً وصل کرد؟
3-برای استفاده از این قطعه بایستی حتماً به op ampوصل کرد؟یا مستقیماً میشه به میکرو ارتباط داد؟
(۰۱-فروردین-۱۳۹۱, ۱۶:۵۱:۵۸)farshad1195 نوشته است: [ -> ]یه دیتاشیت مربوط به mq2رو دانلود کرده بودم.یه مدار واسه تست گذاشته،همون رو بستم.چند تا سوال:
1-خروجی باید چه مقداری باشه؟
2-باید پایه vhرو هم حتماً وصل کرد؟
3-برای استفاده از این قطعه بایستی حتماً به op ampوصل کرد؟یا مستقیماً میشه به میکرو ارتباط داد؟
سلام..
تبریک سال نو...
دوست من سنسور شما 6 تا پایه داره ... که عملا 4 تا پایه داره..(چون دو تا پایه به هم و دو تا دیگه هم به هم متصلند...
خوب..شما پایه های وسط رو به تغذیه میدین تا سنسور روشن بشه..
پایه های سنسور رو نگاه کن:
[تصویر:  50081630487750588166.jpg]
بعد شما میتونی به این صورت سنسور رو به میکرو متصل کنی:
[تصویر:  63283890964804691844.jpg]
شما به یکی از پایه های ADC میکرو متصل کن.. و مقدارش رو بخون..هر وقت گازی در محیط پخش بشه ولتاژ دو سر سنسور کم میشه.. به راحتی میتونی با میکرو این تغییر ولتاژ رو متوجه بشی و بع الارم یا هر خروجی یا مقدار گاز رو اعلام کنی..
موفق باشی...

ممنون.
سال نو شما هم مبارک..
مرسی برای توضیح واضحت..
من قبلاً که خواستم تست کنم فک کنم اشتباه زده بودم.نسوخته ب نظرتون؟
سوال دوم اینکه:
وقتی وصل کردم المنت و رگولاتور خیلی داغ شدن...چرا؟
(۰۲-فروردین-۱۳۹۱, ۱۲:۱۱:۰۲)farshad1195 نوشته است: [ -> ]ممنون.
سال نو شما هم مبارک..
مرسی برای توضیح واضحت..
من قبلاً که خواستم تست کنم فک کنم اشتباه زده بودم.نسوخته ب نظرتون؟
سوال دوم اینکه:
وقتی وصل کردم المنت و رگولاتور خیلی داغ شدن...چرا؟
نمیدونم.. باید تست کنین سنسور تون رو..
سنسور باید داغ بشه و درسته .. و حدودا 200 یا 300 میلی امپر جریان میکشه.. ئ رگولاتورتون هم به همین خاطر داغ میشه... از هدسینگ برای رگولاتورتون استفاده کنین..
موفق باشی...

مهندس بستم مدار رو.وقتی گاز فندک رو حس میکنه فیلامان داخلش قرمز میشه و خرجی هم ولتاژ داره اما ولتاژ کم نمیشه.فک کنم سالم باشه ولی چرا ولتاژش کم نمیشه؟قبل از اینکه گاز فنک رو بگیرم کنارش فیلمان خاموشه.خروجی رو حتی دادم به میکرو که تغییرات در حد میلی رو هم بتونه تشخیص بده که اونجا هم تغییری نکرد.
سلام
تا جایی که بنده میدونم این سنسورها به هر گازی واکنش نشون میدن
تو دیتاشیت با نمودار و یه فرمول کامل توضیح داده که واسه چه گازی از چه مقاوتی و .. استفاده کنی
ولی اگه میخوای فقط گاز باشه و نوع گازش مهم نیست همین مدار کافیه و صددرصد جواب میده
ولی!!
به جایه مقامت از یک پتانسیومتر 50 کیلو استفاده کن و گاز فندک رو ازاد کن و از طرفی پتانسیومتر رو خیلی اهسته تغییر بده تا خروجی یهو تغیر کنه
ولی فکر کنم با افزایش غلضت گاز ولتاز خروجی بیشتر میشه ، نه کمتر !

سه تا از پایه های یک طرف سنسور رو باید به هم وصل کنید بدین به +5 و دوتا پایه پایینی اون طرو رو باید با مقاومت 10k به هم وصل کنید و پایه وسط رو به زمین بدید و اون یکی پایه که آزاد هست رو اندازه بگیرید و تغییر ولتاژ رو ببینید.هر چقدر مقدار مقاومتی که جای 10k میزارید بیشتر باشه تغییرات ولتاژ بیشتر میشه.
سلام.از مهندسای عزیز تشکر میکنم.سنسورم فکر کنم سوخته.سفارش دادم بیاد..سایت ecaرو فکر کنم بشناسید.قیمت هاش خوبه و الان هزینه ارسال هم نمیگیره!!به اونجا سفارش دادم.البته من چند ساله از اونجا خرید دارم.
سلام.سنسورم رسید..
من مدار رو بستم.دوتا پایه بالایی رو دادم به 5ولت با یکی از پایه های h.دو تا پایه بالایی رو به هم وصل کردم و دادم به یه پتانسیومتر و سر دیگه پتانسیمتر رو با اون یکی پایه h به هم وصل کردم و دادم به زمین.ولی خروجیم حدود 5ولته وپتانسیومتر هم توفیقی نداشت..یعنی با وجود گاز باز هم تغییری بوجود نمیاد.
سوال:
توی قسمتی که اقای ebka ی عزیز گذاشتن بایستی پایه منفی(h)و سر دوم پتانسیومتر که به زمین خورده به هم وصل بشن یا نه؟

صفحه‌ها: 1 2 3