ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مقایسه گر یا اپ امپ یا میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.من می خواهم مداری بسازم که مقداری را توسط سنسور نوری گرفته و بعد یک رله را فعال کند تا رله لامپ مهتابی را روشن کند.خوب .من خودم این برنامه را با میکرو نوشتم و اجرا کردم ولی می خواهم این کار را با یک مقایسه کننده ولتاژانجام بدهم.لطفا دوستان پیشنهاد بهدند از چه مدلی استفاده کنم و از اگر مدار پیشنهادی هم دارند ارائه کنند.
(۰۳-فروردین-۱۳۹۱, ۱۴:۴۵:۵۵)ehsan1200 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.من می خواهم مداری بسازم که مقداری را توسط سنسور نوری گرفته و بعد یک رله را فعال کند تا رله لامپ مهتابی را روشن کند.خوب .من خودم این برنامه را با میکرو نوشتم و اجرا کردم ولی می خواهم این کار را با یک مقایسه کننده ولتاژانجام بدهم.لطفا دوستان پیشنهاد بهدند از چه مدلی استفاده کنم و از اگر مدار پیشنهادی هم دارند ارائه کنند.
سلام..
تبریک سال نو..
دوسته عزیز از یه ای امپ مثل lm538 یا 741 میتونی این کار رو انجام بدی...
خیلی اسونه... یه سرچی تو گوگل کنین مدارات زیادی پیدا میکنین..
مفق باشی...

۷۴۱ ولتاژ مثبت و منفی می خواد lm300 خورده ای ها بهترن
سلام دوستان
این مدار با lm358 بسته شده و خودمم هم جواب گرفتم

http://www.uppp.ir/uploads/13325065451.jpg
عملکرد این مداری که در بالا قرار داده ام به اینصورت است :
زمانی که مقدار نور رسیده به سنسور ( فتوسل ) بیشتر باشد و ولتاژ ورودی به پایه مثبت مقایسه کننده بیشتر از پایه منفی باشد خروجی فعال است
اگر عکس این عمل رو میخوای که مدار کار کنه ، یعنی هرچه نور رسیده به سنسور کمتر باشد تا خروجی فعال باشد ، فقط کافیه که جای دو ورودی را برعکس وصل کنید ( یعنی پایه 2 به 3 وصل بشود و پایه 3 به 2 ) با این عمل مداری ساختی که با تاریک شدن هوا بتوانی یک رله را فعال کنی که رله هم میتونه به هر وسیله برقی دیگر وصل شود

با تشکر از همه دوستان...
یه مشکلی که هست اینه که اینها ولتاژ منفی نیاز دارند؟حالا من باید یه مدار جدا برای ولتاژمنفی هم داشته باشم دیگه؟مقایسه گری نییست که ولتا
ژمنفی نخواد؟
ولتاژ منفي رو زمين در نظر بگير ...