ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با پروگرمر stk500
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان
من یه پروگرمر stk500 شرکت نواوران الکترونیک دارم
من چون تازه کارم و تند تند برنامه های این میکرو بدبخت رو عوض میکنم برای تست چیزایی که یاد میگیرم و به خاطر همین هی باید از برد بورد درش بیارم و رو پرگرمر سوارش کنم و دوباره این کار رو تکرار کنم و این کار باعث شده پایه های میکرو کج بشه و در دیگه رو برد بورد به سختی سوار میشه و همش درمیره از جاش
این پروگرمر من یه قابلیتی داره اینه که تو دفترچش نوشته میتونی با استفاده از کانتکتور j2 - isp میکرو رو خارج از برد پروگرمر پروگرم کنیم
تو دفترچه راهنما خیلی خلاصه در حد چند خط با یک نمونه مدار توضیح داده که برای منی که تازه کارم یخورده گنگه
لطفا این دفترچه راهنما رو دانلود کنید تا بهتر متوجه بشید : http://s1.picofile.com/file/7335338274/MANUAL.pdf.html
صفحه 31 رو لطفا مطالعه کنید و در صفحه 32 نمونه مدار رو ببینید

سوال من اینه که من طبق نمونه مدار داده شده که با atmega32 هست من مدارم رو با atmega16 بستم
میخواستم بدونم که آیا برای پروگرم کردم خارج از برد خود پروگرمر آیا باید بازم usb به کامپیتور وصل باشه ؟
پایه 2 و4و6و8و10 که طبق نقشه باید به vcc , gnd وصل باشه آیا باید به منبع تغذیه خودمان وصل بشه ؟
کلا سردرنیاوردم لطفا دوستان راهنمایی کنند
با تشکر
سلام..
تبریک سال نو..
دوست عزیز در مدار پروگرامر شما vcc و gnd رو به پایه های میکرو متصل کنین و به ترتیب پایه های پروتکل isp رو هم به میکرو مقصد متصل کنین...
1- بله باید usb به کامپیوتر متصل شود..
2- باید از تغذیه خوودتان طبق گفته فایل قطع کرده و میکرو رو به تغذیه پروگرمر متصل کنین..
3- روی هیچ کدام از پایه های miso , mosi , sck ,reset هیچ المانی وجود نداشته باشد..
اگر هم هست نباید مقاومتش از 100 کیلو کمتر یا اگر خازن است از 100 نانو بشتر باشه..
[img][تصویر:  ef03ed0cd586.jpg][/img]
برای پروگرام کردن از طریق‎ ‎‏ ‏ISP‏ اول اتصالات رو چک کن،بعد تغذیه ی مدار رو خاموش کن از تغذیه کانکتور ‏ISP‏ برای میکرو استفاده کن.بعد کابل ‏USB‏ رو به کامپیوتر وصل کن و میکرو رو پروگرام کن.توجه داشته باش که پایه های برنامه ریزی به چیزی وصل نباشند.
برای پروگرام کردن از طریق‎ ‎‏ ‏ISP‏ اول اتصالات رو چک کن،بعد تغذیه ی مدار رو خاموش کن از تغذیه کانکتور ‏ISP‏ برای میکرو استفاده کن.بعد کابل ‏USB‏ رو به کامپیوتر وصل کن و میکرو رو پروگرام کن.توجه داشته باش که پایه های برنامه ریزی به چیزی وصل نباشند.