ايران ويج

نسخه‌ی کامل: موتور های سروو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همه دوستان و تبریک سال نو به همه بچه های ایران ویج
من یک سوالی داشتم در مورد سروو موتور و اون اینکه چطور میشه با سروو موتور دور کامل زد (منظور 360 درجه) و اینکه چطور میشه آن را به صورت چپ گرد و راست گرد راه اندازی کرد؟ و اینکه اگه سرو موتوری که نهایت تا زاویه مثلا 80 درجه می چرخه می شه با برنامه به 360 درجه رسوندش و همچنین سرعتشو بالا برد؟ خیلی ممنون می شم اگه کسی کمکی بکنه چون من با سروو به صورت عملی کار نکردم
سروو اگه از این سروو های صنعتی رو می گی که پالس و دایرکشنند برای اینکه یک دور بچرخند باید ببینی چند تا پالس می خواد (البته با ضرایب و ...) و برای چرخش عکس هم پایه دایرکشن رو نات کن
ولی این سروو های کوچیک که احتمالا داری سوال می کنی رو ندیدیم Biggrin
خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسختون
سرووی که من دارم از نوع صنعتی هستش یک برد درایور داره که 6 تا ترانزیستور روش هستش با مقداری مقاومت و خازن این سروو هم 5 سیمه هستش. این برد دارای یک پتانسیومتر هستش که سرعتشو کم و زیاد می کنه و فقط در یک جهت گردش می کنه سرعتش هم زیاد نیست می خواستم بدونم که این سروو را می شه بدون میکرو راه اندازی کرد (منظورم چپ گرد و راست گرد) البته یادم رفته بگم که پشت این سروو 9 سیم دیگه اومده بیرون و رفته به برد درایور من اون سیم ها را نفهمیدم بابت چی بوده
کسی جوابگو نبود؟