ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد stk500
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من یه پروگرامر stk500 دارم و میخوام میکرو atmel 16 رو پروگرام کنم مشکلم ابنه که میخوام فرکانس کاریش 8 مگ داخلی یاشه وقتی توی قسمت اسیلاتور میخوام تغییرش بدم تغیر نمیکنه و فقط موقع خوندن فرکانس 3.686 مگ رو نشون میده میخواستم بدونم نوشتن 8 مگ در برنامه کافیه یا حتما باید اینجا هم تغییزش بدم در مورد کریستال خارجی چی چطور ؟؟
مرسی
سلام.

شما بايد فيوزبيت ها رو هم دست بزنيد ، قبلا در همين سايت يه مقاله براش گذاشته شده ، سرچ كنيد.
براي 8MHz داخلي ، علاوه بر دستوري كه در برنامه مي نويسي ، فيوز بيت ها رو هم بايد روي 8MHz داخلي تنظيم كني.
براي كريستال خارجي هم باز بايد فيوز بيت ها رو تغيير بدي ( در بسكام آخرين انتخاب : 111111 )
اول اطلاعات لازم رو كسب كن ، بعد تغييرات رو اعمال كن كه مشكلي برات پيش نياد.
يادت باشه بعد از هر بار تغيير دادن فيوزبيت ها ، 2 تا دكمه سمت راست فعال مي شه ،‌كه بايد روشون كليك كني تا فيوز بيت ها اعمال بشن.
موقع تغییر فیوز بیتها مثلا برای 8 مگ سه تا انتخاب هست یکی 0 میلی 6 و 64 منظورش چیه و باید کدوم انتخاب کنم
زمان لازم براي تثبيت فركانس هست ، هموني كه 0 هست رو بزن.
گاهی ممکنه منبع تغذیه طوری طراحی شده باشه که زمانی صرف بشه تا به ولتاژ ثابتی برسه. و برای زمانی که میکرو قرار عملیات با حساسیت بالایی رو انجام بده. این انتخاب وجود داره که بعد از گذشت 64 میلی ثانیه از وصل شدن منبع تغذیه میکرو شروع به کار کند. و زمان مناسب تری برای تثبیت فرکانس میکرو.