ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی برد با لامینت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
روش طراحی برد با لامینت چه مراحلی داره؟
کسی نیست جواب بده؟من عجله دارم.
کسی نیست جواب بده؟من عجله دارم.
کار دردسر داریه
باید مدار رو بدی لیتوگرافی تا به صورت نگاتیو در بیارن
بعد باید برد رو کاملا تمیز کنی معمولا با سمباده و بعد الکل
لامینت که به هیچ و جه نور نخوره و فاسد هم نشده رو از طرفی که پلاستیک نازک تری داره باز می کنی و خیلی با دقت می چسبونی روی برد
باید از یک طرف شروع کنی و آروم بچسبونی که هوا زیرش نمونه معمولا بعد از یکی دو بار دستت می یاد
حالا باید نگاتیو رو بچسبونی روی لامینت و نور بدی با بک لامپ ۲۰۰ وات حدود ۱۵ دقیقه نور دهی می خواد اولا برد داغ نشه که می سوزه تصویر هم باید روی لامینت دیده بشه بعد لایه دوم پلاستیک رو می کنی و با سود و مسواک باید تمیزش کنی کل عملیات باید توی نور کم (نیاز نیست تاریک باشه) و سود رو هم زیاد غلیظ نکن که کل برد رو پاک می کنه
بعد می ندازی توی اسید
لامینت کجا گیر میاد؟اگه یه عکسی هم ازش بزاری ممنون میشم.
لامینت کجا گیر میاد؟اگه یه عکسی هم ازش بزاری ممنون میشم.
فقط یه پیشنهاد.
اگر قصد داری خودت برد رو آماده کنی روش چاپگر لیزری هم سریع هم دقیق. من تقریبا همه کارهای smd یک رو، با این روش آماده میکنم. مهم این که کاغذ خوبی رو برای این کار انتخاب کنی.
ممنون.حالا این روش چاپگر لیزری چطوری هست؟
ممنون.حالا این روش چاپگر لیزری چطوری هست؟
دوست عزیز اگه میخوای کاملا یاد بگیری پیشنهاد میکنم مجله ی نویز شماره دو رااز این سایت:http://www.noisemagazine.eca.ir/ دانلودکنی.
دوست عزیز اگه میخوای یادبگیری پیشنهاد میکنم مجله نویز شماره دو روازاینجا دانلود کنیwww.noisemagazine.eca.ir
ممنون از همگی.
ممنون از همگی.