۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۱۴:۲۴:۳۲
صفحهها: 1 2
۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۰۲:۱۳
(۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۱۴:۲۴:۳۲)alaska نوشته است: [ -> ]سلامدوست عزیز برای کار با فایلها اینجا راببین!
یه فایل متنی داریم که توش چند تا عدد هستش. جطوری این فایل و محتویاتش رو بخونم و چند تا از عدد ها رو به صورت رندوم نشون بدم؟
ممنون از کمکتون
برای رندم نشون دادن هم بریز توی یک ارایه و بهصورت تصادفی از توی ارایه بخون اطلاعات را!
۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۲۳:۰۲:۱۵
(۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۰۲:۱۳)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]برای رندم نشون دادن هم بریز توی یک ارایه و بهصورت تصادفی از توی ارایه بخون اطلاعات را!
سلام . ممنون ققنوس جان . (آدم یاد لرد میوفته )
فایل تکست رو میتونم بخونم ولی نمیتونم رندمی یک سری از عددهاش رو بکشم بیرون. این قسمتی که گفتی رو میتونی واضحتر توضیح بدی؟؟
۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۲۳:۳۰:۵۹
(۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۲۳:۰۲:۱۵)alaska نوشته است: [ -> ]دوست عزیز شما متن را خط به خط بخونید و تو ارایه ذخیره کنید(۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۰۲:۱۳)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]برای رندم نشون دادن هم بریز توی یک ارایه و بهصورت تصادفی از توی ارایه بخون اطلاعات را!
سلام . ممنون ققنوس جان . (آدم یاد لرد میوفته )
فایل تکست رو میتونم بخونم ولی نمیتونم رندمی یک سری از عددهاش رو بکشم بیرون. این قسمتی که گفتی رو میتونی واضحتر توضیح بدی؟؟
حالا با کمک دستور رندم یک شماره تصادفی ایجاد کنید و این شماره را جای گزینه ایندکس ارایه کنید الان شما یک عدد تصادفی انتخاب کردید از توی فالتون
۰۸-فروردین-۱۳۹۱, ۱۲:۲۴:۴۶
سلام
ممنون ققنوس جان . ببینم چیکار میتونم بکنم.
نمونه کد نداری؟
نمونه کد نداری؟
۱۰-فروردین-۱۳۹۱, ۲۰:۵۶:۳۸
(۰۸-فروردین-۱۳۹۱, ۱۲:۲۴:۴۶)alaska نوشته است: [ -> ]سلام
نمونه کد نداری؟
کد:
Dim str(10) As String
Dim r As Integer
r = Rnd * 10
str (r)
سپس به خانه تصادفی از این ارایه دسترسی پیدا میکنه
۱۵-فروردین-۱۳۹۱, ۱۶:۰۵:۱۹
سلام
بازم ممنون از کمکتون ولی من نتونستم مشکلم رو حل کنم. میشه بیشتر کمک کنین. یه فایل متنی که توش مثلا 50 تا شماره ملی هستش و باید مثلا 20 تاش به صورت شانسی انتخاب و تو یه جای دیگه نشون داده بشن .
مرسی از کمکتون
بازم ممنون از کمکتون ولی من نتونستم مشکلم رو حل کنم. میشه بیشتر کمک کنین. یه فایل متنی که توش مثلا 50 تا شماره ملی هستش و باید مثلا 20 تاش به صورت شانسی انتخاب و تو یه جای دیگه نشون داده بشن .
مرسی از کمکتون
۱۶-فروردین-۱۳۹۱, ۱۰:۵۷:۰۲
مهندس فایل متنی رو بزار اینجا ;)
۱۶-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۳۹:۰۶
سلام استاد دی دی عزیز. خوبین شما؟ سال نو مبارک.
فایل متنی زیاد مهم نیست. یه فایل با نوت پد که توش مثلا 50 تا کد ملی یا هر عدد دیگه ای به صورت سطر سطر باشه
فایل متنی زیاد مهم نیست. یه فایل با نوت پد که توش مثلا 50 تا کد ملی یا هر عدد دیگه ای به صورت سطر سطر باشه
۱۶-فروردین-۱۳۹۱, ۲۲:۴۱:۴۲
کد:
Dim str(10) As String
Dim r As Integer
r = Rnd * 10
Dim FileGet As String * 1
Dim Counter As Long
Open "c:\test.txr" For Binary As 1
For Counter = 1 To LOF(1)
Get 1, , FileGet
str(Counter) = FileGet
Next