ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد سنسور mq5
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من یه سنسور mq5 دارم که با این که دو سه روزه دارم باهاش کار میکنم هنوز ولتاژ ثابتی نداره و تغییرات ولتاژش خیلی زیاده البته با ولتمتر گرفتم .
چیکار میتونم بکنم که اینهمه تغییرات نداشته باشه؟؟؟؟؟؟
(۰۷-فروردین-۱۳۹۱, ۱۶:۰۸:۴۹)ghx نوشته است: [ -> ]سلام
من یه سنسور mq5 دارم که با این که دو سه روزه دارم باهاش کار میکنم هنوز ولتاژ ثابتی نداره و تغییرات ولتاژش خیلی زیاده البته با ولتمتر گرفتم .
چیکار میتونم بکنم که اینهمه تغییرات نداشته باشه؟؟؟؟؟؟
درود..
دوسته من شما در خروجی این سنسور مقاومت pull up گذاشتین؟؟؟
مدراتون رو بگذارین تا ببینم..
موفق باشین..

آره 10kو مستقیما به میکرو وصل کردم
اصلا این سنسور چقدر باید روشن باشه تا پایدار بشه هم برای اولین بار که تازه استفاده شده و هم زمانی که سنسور در مدار نصب شده و میخواد شروع به کار کنه
(۰۸-فروردین-۱۳۹۱, ۰۰:۳۳:۱۰)ghx نوشته است: [ -> ]آره 10kو مستقیما به میکرو وصل کردم
اصلا این سنسور چقدر باید روشن باشه تا پایدار بشه هم برای اولین بار که تازه استفاده شده و هم زمانی که سنسور در مدار نصب شده و میخواد شروع به کار کنه
درود..
دوسته من تا فیلمانش داغ بشه حدود چند ده ثانیه طول میکشه...
شما باید نمونه برداری کنی و هر 10 ثانیه مقدار رو بخونی..یا اینکه میانگین بگیری...
یعنی 10 تا نونه بگیری و بر 10 تقسیم کنی ...

سلام
موضوع نوع نمونه برداری نیست من با ولتمتر دارم خروجی رو میگیرم بعد از یک ساعت که فلیمان گرم بشه بازم خروجی حدود 100 تا 200 میلی ولت نوسان داره یه چیز دیگه اینکهدو تا سنسور دارم یکیش پکیچ فلزیه و یک دیگه پلاستیک اولا که ولتاژ هاشون تو شرایط برابر حدود 300 میلی ولت اختلاف دارن دوما نوع فلزی رو وقتی لمس میکنم ولتاژش درست میشه یعنی برابر با اون یکی میشه نمیدونم دلیلش چیه بدنش رو هم گراندمیکنم تاثیر نداره فقط وقتی لمس میشه
یه سوال دیگه اینکه چطور میشه حساسبتش رو نسبت به الکل کم کرد
سلام...
دوسته من تا الان من به این مشکل بر نخوردم... ولتازی که به فیلمان میدین چند ولته؟؟؟؟
مداری که بستین رو بزارین تا یه نگاهی بهش بندازم...
فک نکم بشه حساسیتش رو به یه گازی کم یا زیاد کرد ...
سلام
بالاخره خروجیش پایدار شد ولی مشکل اصلی اینه که دو تا سنسور تو شرایط برابر ولتاژشون فرق داره حدود 300 میلی یعنی اگه بخوام سنسور رو عوض کنم باید دوباره کالیبره بشه؟ و اینکه اگه مثلا mq2 استفاده کنم ولتاژ خروجیش فرق میکنه ؟ ولتاژ هم 5 ولت هست