۱۱-فروردین-۱۳۹۱, ۰۲:۲۰:۵۴
صفحهها: 1 2
۱۱-فروردین-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷:۲۸
بعضی وقتها چراغ اینترنت شروع میکنه به چشمک زدم و اینترنت هم قطع میشه. فکر کنم نویزی میشه. با شرکت هم که تماس میگیرم میگه شما وصلید و ایراد از ما نیست. از نویز محیطه!! به هر جهت مکافاتیه
من تو security را دیدم چیزی نبود. حالا باید بیشتر بگردم.
ولی یه مورد دیگه که به ذهنم رسید در مورد ریبوت کردن از طریق تلنت اینه که وقتی مودم ارتباطش قطع میشه که دیگه نمیشه تلنت زد. یعنی وقتی که اینترنت وصل باشه تلنت انجام میشه و اگه به هر دلیلی قطع باشه این ارتباط انجام نمیشه!! حالا به فرض گفتیم که فلان ساعت فلان فایل را اجرا کن که با اجرای اون مودم باید ریبوت بشه با تلنت. حالا اگه اون موقع مودم نویزی شده باشه و چراغ اینترنتش در حال چشمک زدن باشه، خوب این کار انجام نمیشه که!! راه حل چیست؟
من تو security را دیدم چیزی نبود. حالا باید بیشتر بگردم.
ولی یه مورد دیگه که به ذهنم رسید در مورد ریبوت کردن از طریق تلنت اینه که وقتی مودم ارتباطش قطع میشه که دیگه نمیشه تلنت زد. یعنی وقتی که اینترنت وصل باشه تلنت انجام میشه و اگه به هر دلیلی قطع باشه این ارتباط انجام نمیشه!! حالا به فرض گفتیم که فلان ساعت فلان فایل را اجرا کن که با اجرای اون مودم باید ریبوت بشه با تلنت. حالا اگه اون موقع مودم نویزی شده باشه و چراغ اینترنتش در حال چشمک زدن باشه، خوب این کار انجام نمیشه که!! راه حل چیست؟
۱۳-فروردین-۱۳۹۱, ۱۸:۳۲:۵۷
کسی نبود ما را راه بندازه؟
از شانس ما آقای abbasalifix هم خداحافظی کردند و رفتند
از شانس ما آقای abbasalifix هم خداحافظی کردند و رفتند
صفحهها: 1 2