سلام .یک سوال داشتم من یک سایت طراحی کردم با زبان php , html و با استفاده از نرم افزار dreamweavere ولی وقتی صفحه وب سایتم رو تو browser می بینم با کوچیک و بزرگ کردن broser تمام صفحه به هم می خوره .مشکلش از کجاست ؟
مشکل از کدهای html تولید شده البته مشکل از خود بروزر هم می تونه باشه
ولی شما سعی کن کدها رو براساس استاندادر w3 طراحی کنی برای چک کردن از این آدرس استفاده کن
http://validator.w3.org/
(۱۱-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۲۰:۳۵)ha_60 نوشته است: [ -> ]مشکل از کدهای html تولید شده البته مشکل از خود بروزر هم می تونه باشه
ولی شما سعی کن کدها رو براساس استاندادر w3 طراحی کنی برای چک کردن از این آدرس استفاده کن
http://validator.w3.org/
مرسی از راهنماییت ولی چک کردم تو آدرسی که داده بودین valid بود .مشکلی نداشت ولی تو browser های مختلف این مشکل رو بازم داره.پس مشکل از چی می تونه باشه ؟
احتمالا اندازه ها را بصورت درصد دادی!بنظر من موقعی که داری سایز هارا تعیین میکنی به جای درصد از پیکسل استفاده کن!
ببین معمولا مشکل از خود بروزر هست که اندازه ها رو اشتباه حساب می کنه
یعنی خورده ای می یاره یک پیکسل کم و زیادش می کنه آدرس سایت رو بده تا نگاه کنم
[quote='ha_60' pid='166573' dateline='1333431279']
[/quote
مرسی مشکل از این بود که اندازه هام رو به صورت درشد وارد کرده بودم به پیکسل که تبدیل کردم درست شد .
حالا یک سوال دارم ممنون می شم کمک کنین .من از iranhost دامین و هاست 2008 گرفتم .بعد روی کامپیوتر خودم با dreamvware sسایت با زبان php .html طراحی کردم وبا wamp server به صورت local چک کردم همه چیز ok . حالا سوال من اینه که این کدها رو چه جوری تو کنترل پنلی که خریدم وارد کنم ؟
[
(۱۶-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۰۶:۴۴)bahar ghayoomi نوشته است: [ -> ][quote='ha_60' pid='166573' dateline='1333431279']
[/quote
مرسی مشکل از این بود که اندازه هام رو به صورت درشد وارد کرده بودم به پیکسل که تبدیل کردم درست شد .
حالا یک سوال دارم ممنون می شم کمک کنین .من از iranhost دامین و هاست 2008 گرفتم .بعد روی کامپیوتر خودم با dreamvware sسایت با زبان php .html طراحی کردم وبا wamp server به صورت local چک کردم همه چیز ok . حالا سوال من اینه که این کدها رو چه جوری تو کنترل پنلی که خریدم وارد کنم ؟
[
دوست گلم شما که با phpکد زدید چرا سرور لینوکس نگرفتی؟از همه لحاض بهتر بود!از فایل منیجر فایل هاتون را اپلود کن روی هاستت!