ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرستنده گیرنده دیتا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام میشه بگید اون دیکدر و اون and کارشون چیه؟؟!
این شکل خیلی کلی بود و یک روش ساده است.
میکروفون و تقویت کننده صوتی رو از فرستنده جدا میکنیم.
به جای میکروفون و تقویت کننده صوتی خروجی AND رو به مدار متصل میکنیم.
TX وصل شده به یکی از ورودی های AND. هرگاه TX یک باشه فرکانس Clk در خروجی AND ضاهر شده و توسط فرستنده ارسال میشه.
در گیرنده هم این فرکانس دریافت میشه. کار decoder اینه که هرگاه این فرکانس رو دریافت کرد خروجیش که وصل به RX میکرو دوم یک بشه. با این کار دیتا انتقال پیدا میکنه.
ممنون برم ببینم چیکار میکنم..
سلام.
این بحثتون باعث شد یک ایده ی عالی در مورد ساخت هواپیمای مدل پیدا کنم!
من نقشه ی فرستنده fm با برد 75 کیلومتر رو دارم!
اگه کارتون به نتیجه رسید اینجا بگید.
در ضمن،اون کلاک 10 khz برا چیه؟ و اون AND!
اگه مستقیم وردی صدا رو وصل کنیم به خط TX اونوقت هروقت اینور 1 شد اونور 1 نمیشه؟
اصلا کار فرستنده و گیرنده fm همینه دیگه! که دقیقا ولتاژ میکروفون رو اونطرف روی بلندگو شبیه سازی کنه!
در ضمن، حواستون به محدوده فرکانس کاری سیستم باشه. سرعت انتقال رو جوری تنظیم کنید که توی محدوده کار میکروفون باشه... ( 100 هرتز تا 15 کیلو هرتز)
یک سوال:وقتی میگن سرعت انتقال ارتباط سریال 9600 یعنی 9600 هرتز؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که همین سرعت عالیه...
(۲۱-فروردین-۱۳۹۱, ۲۱:۲۸:۱۱)apcog نوشته است: [ -> ]سلام.
این بحثتون باعث شد یک ایده ی عالی در مورد ساخت هواپیمای مدل پیدا کنم!
من نقشه ی فرستنده fm با برد 75 کیلومتر رو دارم!
اگه کارتون به نتیجه رسید اینجا بگید.
در ضمن،اون کلاک 10 khz برا چیه؟ و اون AND!
اگه مستقیم وردی صدا رو وصل کنیم به خط TX اونوقت هروقت اینور 1 شد اونور 1 نمیشه؟
اصلا کار فرستنده و گیرنده fm همینه دیگه! که دقیقا ولتاژ میکروفون رو اونطرف روی بلندگو شبیه سازی کنه!
در ضمن، حواستون به محدوده فرکانس کاری سیستم باشه. سرعت انتقال رو جوری تنظیم کنید که توی محدوده کار میکروفون باشه... ( 100 هرتز تا 15 کیلو هرتز)
یک سوال:وقتی میگن سرعت انتقال ارتباط سریال 9600 یعنی 9600 هرتز؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که همین سرعت عالیه...
فرستنده با برد 75 کیلومتر! در باره آنتن ش هم اطلاع دارید. از چه آنتنی استفاده میکنه فرکانس کاریش؟
انتقال صدا نسبت به انتقال دیتای دیجیتال از اهمیت کمتری برخوردار. در دیجیتال اگر یک صفر یک بشود ممکن حجم زیادی از داده ها به خاطر یک اشتباه یک بیتی حذف بشود.
و در فرستنده های FM صوتی اینطور نیست که یک سمت یک بدهیم سمت دیگه هم 1 را دریافت کنیم.
لازم نیست حتما AND رو در مدار قرار بدیم میتونیم اون رو از راه نرم افزاری ایجاد کنیم. این یکی روش ساده برای انتقال دیتا با ضریب اطمینان تقریبا بالا است.
(۲۱-فروردین-۱۳۹۱, ۲۱:۲۸:۱۱)apcog نوشته است: [ -> ]یک سوال:وقتی میگن سرعت انتقال ارتباط سریال 9600 یعنی 9600 هرتز؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که همین سرعت عالیه...

منظور از 9600 باوود هستش که در برنامه فرستنده گیرنده نوشته میشه ... بخصوص در HMTR ها

نقل قول: ین شکل خیلی کلی بود و یک روش ساده است.
میکروفون و تقویت کننده صوتی رو از فرستنده جدا میکنیم.
به جای میکروفون و تقویت کننده صوتی خروجی AND رو به مدار متصل میکنیم.
TX وصل شده به یکی از ورودی های AND. هرگاه TX یک باشه فرکانس Clk در خروجی AND ضاهر شده و توسط فرستنده ارسال میشه.
در گیرنده هم این فرکانس دریافت میشه. کار decoder اینه که هرگاه این فرکانس رو دریافت کرد خروجیش که وصل به RX میکرو دوم یک بشه. با این کار دیتا انتقال پیدا میکنه

سلام یه سوال کوچولو.
چرا دیکدر استفاده میکنیم؟؟؟ چرا مثلا مث فرستنده and استفاده نکردیم؟؟
بعد من میتونم مثلا یه سری کد اسکی رو باهمین روش ارسال کنم؟؟
خیلی فک کردم از نمیدونم دیکدر کارش اینجا چیه؟
چطور گیرنده مشخص میکنه این دیتا رو باید بده به دیکدر؟؟!!

باتشکر
صفحه‌ها: 1 2 3