۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۱۶:۰۰:۵۵
۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۰۱:۰۷:۱۶
سلام
مشخصات زیادی تو نت ازش پیدا نمیشه
بهترین کار اینه که رو یه برد مشابه دنبالش بگردین!
مشخصات زیادی تو نت ازش پیدا نمیشه
بهترین کار اینه که رو یه برد مشابه دنبالش بگردین!
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۸, ۱۱:۱۸:۰۶
سلام خدمت همه اساتید ، بیزحمت در خصوص ترانزیستور مشابه UTC D1616AL G WLA که در یک مدار افزاینده ولتاژ جهت لامپ نئون بکار رفته راهنمایی بفرمایید ، ممنون از محبتتون
[attachment=14214]
[attachment=14215]
[attachment=14214]
[attachment=14215]
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۸, ۰۰:۱۶:۱۳
سلام مهندس
*
این ترانزیستور(2SD1616AL) هم باید مشخصاتش ببنید به چه ترانزیستوری(که موجوده و میشناسید) نزدیکه مثلا از بین اونا که میدونستم 13003 بهش شبیهه اما از نظر توان متفاوته و فرکانسش یکم پایینه و در حد 10 مگاهرتز که فکر نمیکنم بیش از اینم واسه سوئیچ لازم باشه و یه سری تفاوتای دیگه بقیه پارامترها هم میتونید چک کنید و البته اگه دیدین میشه استفاده کرد چیدمان پایهها رو در نظر بگیرید
من که ترانزیستوری دقیقا مشابهش نمیشناسم
موفق باشید
*
این ترانزیستور(2SD1616AL) هم باید مشخصاتش ببنید به چه ترانزیستوری(که موجوده و میشناسید) نزدیکه مثلا از بین اونا که میدونستم 13003 بهش شبیهه اما از نظر توان متفاوته و فرکانسش یکم پایینه و در حد 10 مگاهرتز که فکر نمیکنم بیش از اینم واسه سوئیچ لازم باشه و یه سری تفاوتای دیگه بقیه پارامترها هم میتونید چک کنید و البته اگه دیدین میشه استفاده کرد چیدمان پایهها رو در نظر بگیرید
من که ترانزیستوری دقیقا مشابهش نمیشناسم
موفق باشید
۲۵-شهریور-۱۳۹۸, ۲۲:۲۴:۱۷
باسلام
مشابه های ترانزیستور 7150a.1 رو میخواستم باتشکر
مشابه های ترانزیستور 7150a.1 رو میخواستم باتشکر
۲۵-شهریور-۱۳۹۸, ۲۳:۴۷:۲۱
سلام مهندس
فکر کنم این قطعه رگولاتور هست اینم آدرس Datasheet اون :»آدرس«
که طبق اون این رگولاتور 5 ولتی 0.03 آمپر هست بقیه مشخصاتشو هم توی pdf بخونید و یه رگولاتور 5ولتی شبیه اون بزارید بجاش البته با رعایت ترتیب پایه ها(تست کنید ببینید 78L05 بجاش میشه استفاده کرد یانه که البته نوشته مصرف و تلفات این قطعه»ht7150a پایینه و نمیدونم توی چه مداری بهش برخوردین که بهتر تصمیم بگیریم)
موفق باشید
که طبق اون این رگولاتور 5 ولتی 0.03 آمپر هست بقیه مشخصاتشو هم توی pdf بخونید و یه رگولاتور 5ولتی شبیه اون بزارید بجاش البته با رعایت ترتیب پایه ها(تست کنید ببینید 78L05 بجاش میشه استفاده کرد یانه که البته نوشته مصرف و تلفات این قطعه»ht7150a پایینه و نمیدونم توی چه مداری بهش برخوردین که بهتر تصمیم بگیریم)
موفق باشید
۲۶-شهریور-۱۳۹۸, ۰۱:۵۴:۴۱
(۲۵-شهریور-۱۳۹۸, ۲۳:۴۷:۲۱)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام مهندس
موفق باشید
برد درگیر موتور سیکلت هست چه فکری براش دارین
۲۶-شهریور-۱۳۹۸, ۰۱:۵۸:۴۳
آدرس لینک قابل مشاهده نیست.
۲۶-شهریور-۱۳۹۸, ۰۹:۵۹:۵۷
سلام، رگولاتور 7150A-1 پکیجش TO-92 هست.
78L05 هم همین پیج رو داره، فقط باید یه پایشو جابجا لحیم بزنی. خروجیش 5 ولت با جریان نامی 100 میلی آمپر.
78L05 هم همین پیج رو داره، فقط باید یه پایشو جابجا لحیم بزنی. خروجیش 5 ولت با جریان نامی 100 میلی آمپر.
۲۶-شهریور-۱۳۹۸, ۲۱:۱۹:۰۲
(۲۶-شهریور-۱۳۹۸, ۰۱:۵۸:۴۳)lgkg300 نوشته است: [ -> ]آدرس لینک قابل مشاهده نیست.
لینک مستقیم دانلود و همچنین نمایش pdf هست و مشکلی نداره شاید مرورگر شما pdf رو باز نمیکنه
(۲۶-شهریور-۱۳۹۸, ۰۱:۵۴:۴۱)lgkg300 نوشته است: [ -> ]برد درگیر موتور سیکلت هست چه فکری براش دارینهمونطور که آقا حسین گفتن میتونید استفاده کنید
فکر کردم جایی باشه که مصرف و تلفات خیلی مهم باشه که خواستم بدونم کجا بکار رفته
یه عکس هم از ترتیب پایه ها هردو قطعه پیوست کردم
موفق باشید
۰۳-مهر-۱۳۹۸, ۱۶:۱۳:۵۲
(۲۶-شهریور-۱۳۹۸, ۰۹:۵۹:۵۷)aka.ReZa نوشته است: [ -> ]سلام، رگولاتور 7150A-1 پکیجش TO-92 هست.
سلام چطور پایشو جابجا بزنم اتصالی میکنه میشه راهنمایی کنید باتشکر