با سلام
دوستان گرامی من یک مدار میخوام بسازم توش از سلف 18 میکروهانری استفاده شده و مشکل من ایه که به این نوع سلف دسترسی ندارم
حالا سوال من این هست که من اگر چندین سلف رو بطور موازی یا سری به هم ببندم میشه یه سلف 18 میکرو هانری بسازم ؟
مثلا یک سلف 10 میکرو هانری + 8 تا سلف 1 میکرو هانری رو با هم به صورت موازی با سری ببندم ، آیا تشکیل یک سلف 18 میکرو هانری رو میده ؟
با تشـــــــــکر از راهنمایی دوستان
سلام.
در درس فيزيك دبيرستان هم خونديم ، كه سلف معادل سلف هاي سري با هم جمع مي شن. ( عكس خازن )
بله مي شه ...
البته در صورتي كه سلف وظيفه ي القا رو نداشته باشه ، كه در مورد شما هم احتمال زياد همينطورهه ...
ببخشید یک سوال خیلی مهم هم برام پیش اومد
من از روی یک وسیله برقی کلی سلف درآوردم که احتمال داره سلفی که من میخوام هم تو این سلف ها باشه
حالا سوال من این هست که این رنگ هایی که روی سلف هست چطور محاسبه میشه ؟
مثل همین سلف :
سلف یک میرو هانری رو با استاندار رنگ های مقاومت حساب کردم ، درست نیومد
میشه در این مورد هم کمکم کنید ؟
كد رنگي يكي هست و براي مقاومت و سلف يكسان هست.
فقط عدد بدست آمده براي مقاومت به واحد اهم هست و براي سلف به واحد ميكرو هانري ...
این جوری درست در نمیاد آخه
مثلا من همین امروز سلف 1 میکرو هانری گرفتم و رنگش به تر تیب از چپ به راست :
1-قهوه ای
2-آبی
3-طلایی
4-نقره ای(سیلور)
خوب حالا این رنگها با اون کدها چطور 1 میکروهانری میشن ؟
رنگ آبی تمام محاسبات رو به هم میزنه
با ذره بین هم نگاه کردم و مطمئن هستم که آبی هست
استاندارد دیگری وجود نداره. اگر آبی پر باشه. شاید در هنگام خرید اشتباه شده. و اگر کمی مایل به تیره است ممکن رنگش مشکی باشه اما آبی به نظر بیاد.
گفتی که با ذره بین نگاه کردی پس نسبت به رنگش کمی تردید داشتی.
یا ممکن کارخونه تولید کننده رنگ کم آورد.
مقاومتی دیده بودم که همه رنگاش اشتباه بود. حالا یک رنگ اشتباه که چیزی نیست.
برای اطمینان بیشتر بهتره که با سلف سنج (استفاده از مولتی مترهایی که قسمت سلف سنج هم دارن) و یا LC متر تست کنین ... اینطوری درصد تلرانس هم بخوبی مشخص میشه!!
در ادامه ي صحبت هاي pardazesh gar جان بگم كه تو آزمايشگاه يه مقاومت ديدم كه 20k بود ، يعني رنگ هاش اين رو مي گفت ، اما 22k بود ، اصلا رنج 20k وجود ندارهه ... !
و كل مقاومت هاي 22k كه اونجا بود ،همينطور بودن ...
بعضي وقت ها رنگ ها رو خيلي بد مي زنن و زير سر كارخانه هست.
بهترهه با همون سلف سنج كه رسول جان گفتن كارت رو انجام بدي ...
سلام
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
رنگ های سلف هم همشون درست هست به جر آبی که اگر اون آبی سیاه بود اونوقت درست 1 میکرو میشد که به احتمال زیاد اشتباه شده
ولی سوال اصلی من اصلا این هست که
اهم متر با این همه امکانات یعنی نمیتونه مقدار سلف رو اندازه بگیره ؟
من همین روزها میخوام اهم متر واسه خودم بخرم و قیمتش برام مهم نیست و فقط میخوام چیز خیلی کاملی باشه ، آیا یک چنین اهم متری هست که سلف رو هم اندازه بگیره ؟ و اسمشون چیه ؟
اگه بخوای یه ست کامل بگیری که هم مولتی متر باشه و هم سلف سنج مارکش زیاد مهم نیست ...
فقط باید ببینی بودجت چقدره!!
بطور مثال:
که روش نوشته از 2 میلی هانری تا 20 هانری رو اندازه گیری میکنه < * 0 * >
البته اینایی که ست هستند (یعنی چند تا کار در یک پکیج انجام میشه) رنج اندازه گیریشون محدوده!!
اما اگه می خوای فقط مختص سلف سنجی باشه و محدوده اندازه گیریش زیاد باشه بهتره یه LC متر بگیری که هم سلف رو میسنجه و هم خازن رو ...
مثل اینا:
البته عکسها رو همینطوری گذاشتم و یقینا مارکهای مختلف با رنجهای متفاوتی وجود داره که باید به فروشگاه ها مراجعه کنید و اونی که چشمتونو گرفت تهیه نمایین
سلام سلام
آقا تو اون اهم متر بالایی که از 2n تا 22u هست
خوب اهم متر فعلی من همینو داره دیگه !!!
اون قسمت برای سنجش خازن هست آخه
ببینید اهم متر فعلی من دقیقا اینی هست که عکس و لینکش رو گذاشتم :
لینک : http://www.thegift.ro/unelte-c-2_165/mul...05a-p-1382
عکس :
خوب همون قسمت رو اهم متر منم داره دیگه
شایدم اصلا با همین اهم متر بشه و نیازی به خرید دیگریش نباشه
خواهشا راهنمایی کنید