ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست مدار هشدار دهنده برق گرفتگی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من یه مدار میخام درست کنم که وقتی منو برق میگیره یه الارمی بزنه یعنی یه حسگر یا یه سنسور ولتاژ اضافی وارد شده به بدن روتشخیص بده والارم بده .حالا اگر مداری هم نیست دوستان راهنمای کنندممنون میشم Happy
سلام..
دوسته من مدار محافظ جان در بازار ایران به قیمت 12000 هزار تومنه (البته چینیش)بفروش میرسه....
وقتی دست به برق بزنی خودکار مدار برق رو قطع میکنه...
سلام.مدار جالبی میشه البته خروجیش رو میشه داد به AVR با DTMF با بهشت زهرا هم تماس بگیره(شوخی+خنده)
فکر نمیکنم کار سختی باشه چون مقاومت بدن زیاد نیست و جریان رو اونم 220 رو راحت عبور میده میشه فقط مشکلش اینه که باید احتمالا یه رشته سیم به بدن وصل کرد و یه ADC و اینم شماره تماس بهشت زهرا " 55201031 "
(۲۴-فروردین-۱۳۹۱, ۲۳:۳۸:۱۸)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام..
دوسته من مدار محافظ جان در بازار ایران به قیمت 12000 هزار تومنه (البته چینیش)بفروش میرسه....
وقتی دست به برق بزنی خودکار مدار برق رو قطع میکنه...

نه دوستان ببینید من میخام یه مداری درست کنم که نصب بشه رو بدن واین مدار به عنوان یک فرستنده باشه و یه گیرنده هم بذارم سر راه مثلا کنتور وقتی برق منو میگیره مدار ولتاژوارده به بدن رو تشخیص بده ودستور بده به گیرنده و کنتور رو قطع کنه .علما وفضلا الان افتاد؟؟؟؟ Whistle
وقتی سیم فازو دستم میگیرم فازمتر بهم بزنی لامپش روشن میشه
میتونی با یه فتو دیود و یه فازمتر همچین چیزی درست کنی(یه چیزی شبیه اپتوکوپلر)
بعد خروجی اپتو رو بدی به هر مداری که میخوای!!
سلام..
این مداری که شما مد نظرتون است به هیچ وجه قابل اطمینان نیست..
مدار محافظ جان از شار الکتریکی سیم ها و جریان القایی به یه سیم پیچ که اگه دستتون رو به برق بزنین به تغییر شار و بعد اپ امپ و بعدش هم رله..
مداری که شما میخوای ببندی به هیچ وجه عقلانی نیست..
این مدار در 20 سال پیش توسط شرکت زیمنس وارد بازار شد.. و بعد هم شرکت های مختلفی این مدار رو زدند..
به هر حال اگه فقط برای یاد گرفتنه که باید یه سیم پیچ ببندی رو سیم برق.. هر دو تاشون.. و بعد دوسر سیم پیچ رو بدی به یه مقاومت اهم بالا(در حد مگا) و بعد در صورتی که هر کدوم از سیم ها نشتی داشته باشه این شار کم میشه..
موفق باشی..