دوست عزیز
مشکل شما صرفا پسوند فایل هاست ، من فکر می کنم تنظیمات سیستم شما مانع نمایش پسوند فایل ها می شه
به آدرس زیر برید :
MyCopmuter\Tools\Folder Option
سپس در منوی باز شده تب view رو انتخاب کنید
حالا در این لیست تیک آخرین گزینه رو بر دارید :
Hide Extensions For Known Files Type
واقعأ شرمندم بخدا...
این گزینه هم بدون تیک کردم،ولی باز هم نشد. ویندوزم 7 هست. با اون تروجان اینکریپته از فایلهام 2 تا اومد که فضای هاردو خیلی اشغال کرده،میخواستم بدونم کودومشو میشه پاک کنم که به درد نمیخوره؟
متشکرم
والا اون فایلهایی که می گفتید مشکل دارند رو برام فرستادید من پسوندشون رو درست کردم
و مشکل حل شد، الان واقعا نمودونم شما داری اونجا این کار رو چطور انجام می دی که جواب نمی ده
بیشتر از اینم عقلم قد نمی ده دیگه!!
میشه اگه واستون مشکل نیست پله پله،کارایی رو که خودتون انجام دادید به منم بگید؟
شاید من دارم اشتباه انجام میدم...
متشکرم
(۲۰-تير-۱۳۹۱, ۲۰:۵۰:۵۹)ziglari نوشته است: [ -> ]میشه اگه واستون مشکل نیست پله پله،کارایی رو که خودتون انجام دادید به منم بگید؟
شاید من دارم اشتباه انجام میدم...
متشکرم
1- برنامه ای رو که دادن اجرا کنید
2- اطمینان پیدا کنید که پسوند فایل ها نمایش داده می شوند(بر داشتن تیک Hide Extensions For Known Files Type)
3- اصلاح پسوند ها همون طوری که گفتن
!!!
خوب مگه انتی ویروس نداشتید ؟
سلام
من تمام این کارا رو کردم ولی مشکل اینجاست که وقتی برنامه dr.web رو اجرا می کنم و کارش تموم میشه پیغام میده decrypted (0) file . من ویندوزم رو عوض کردم بعد از ویروسی شدن بعد این کارا رو انجام دادم
سلام خدمت مدیر سایت. آقا کامپیوتر من هم متاسفانه از دیشب ویروسی مشابه ویروس این دوستمون گرفته با این تفاوت که برای من روی ویدئو ها تاثیری نذاشته و فرمتی هم که تغییر داده "fzhnfni" است. یعنی این پسوند به تمام فایل های عکس، پی دی اف، زیپ و غیره اضافه شده. 96 ساعت بهم وقت داده و گفته اگه پول پرداخت نکنی، فایل هات به صورت دائمی از بین میرن! خواهشا کمکم کنید. اگه یه آدرس ایمیل هم بهم بدین، من یه عکس ازش براتون میفرستم. ممنون.
درود دوست عزیز فایل ویروس را اینجا قرار دهید.(جهت سرعت بخشیدن به کار خودتان)
(۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۰۰:۳۲:۵۲)grimm نوشته است: [ -> ]درود دوست عزیز فایل ویروس را اینجا قرار دهید.(جهت سرعت بخشیدن به کار خودتان)
ببخشید فایل ویروس رو چطوری قرار بدم؟!
فایل اگزه ویروس را باید پیدا کنید و بعد اپلود کنید.
اگر نمیدونید کجاست
نرم افزار process hacker را دانلود کنید از تمام پروسس ها عکس بگیرید اینجا قرار بدید.
برای عکس گرفتن از نرم افزار lightshot میتونید استفاده کنید خودش هم اپلود سنتر داره و میتونید با انتخاب گزینه مربوط لینک اپلود شده را تحویل بگیرید.