دوستان سلام
2 روزه سیستم یه ویروس یا تروجان خطرناک آلوده شده
طریق کار هم به این صورته که بر روی فابل تصاویر - ویدئو - نرم افزار و دایکیومنت کدگذاری انجام میده
و فایلها با این پسوند EnCiPhErEd نمایش داده میشن
کاری هم به نصب آنتی ویروس نداره حتی سرعتتون رو هم پایین نمیاره
در ضمن یه فایل تکست هم در تمام فولدرها اجاد میکنه که درونش نوشتهای با این مضمون هست:
فایلهای شما باز نمی شوند!
اگر شما به فابلهایتان نیاز دارید مبلغ 50 یورو به آدرس جیمل( فایل رو پاک کردم) ارسال کنید تا رمز برایتان فرستاده شود
در ضمن من ویندوز رو هم پاک کرد منتهی درست نشد
دوستان در صورتی که آشنایی با این ویروس دارند و یا راه حلی براش دارند
اعلام کنند
یک نمونه از فایلهایی رو که رمز نگاری شده رو پیوست میکنم
اول فایل Exe که برات گذاشتم رو دانلود کن
بعد داخل محیط Dos این برنامه رو با کلید 85 k- اجرا کن تا تمام فایل های روی سیستمت که
با این تروجان اینکریپت شدن به حالت اول برگردند.
من فایلی که گذاشته بودید رو با این روش درست کردم و مشکلی نداشت.
فایل اجرایی : [
attachment=7279]
فایل تصحیح شده با برنامه بالا :[
attachment=7280]
دستور کامل برای اجرای برنامه :
کد:
C:\Te94Decrypt.exe -k 85
موفق باشید
عرض سلام
کامپیوتر من هم تروجان Enciphered گرفته و هیچ رقمه فایلهام درست نمیشه.te94decrypt هم که به دوستمون گغته بودید رو هم دانلود کردم ولی وقتی Continue رو میزنمError ،Wrong key رو میده.
اگه ممکنه راهنماییم کنید.
خیلی ممنونم
1- اون برنامه ای که گذاشتم رو کپی کنید تو خود درایو C
2- به منوی Start رفته و گزینه Run رو انتخاب کنید
3- داخل پنجره باز شده بنویسید CMD و کلید اینتر را فشار دهید
4- در محیط DOS ( پنجره سیاه باز شده ) این دستور را نوشته و اینتر را فشار دهید
\Cd
5- حالا دستور بعدی را نوشته و اجرا کنید
کد:
C:\Te94Decrypt.exe -k 85
با اجرای این دستور ، برنامه ای اجرا خواهد شد که تمام سیستم شما را اسکن کرده و فایل های
اینکریپت شده را به حالت قبل بر می گرداند.
خیلی ممنمنم از راهنماییتون. کارایی رو که فرمودید انجام دادم،تمام فایلام برگشت به حالت قبل (یعنی هم خود فایل هست و هم فایل اینکریپت شدش). ولی مشکلی که هست اینه که فایلای درستو باز نمیکنن برنامه ها،نه عکسا و نه آهنگا و فیلما.
به خاطر این همه سوال واقعا معذرت میخوام ازتون.فقط اگه واستون امکانش هست در این مورد هم راهنماییم کنید.
بازم ممنونم ازتون
(۰۱-خرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۱۱:۳۲)ziglari نوشته است: [ -> ]خیلی ممنمنم از راهنماییتون. کارایی رو که فرمودید انجام دادم،تمام فایلام برگشت به حالت قبل (یعنی هم خود فایل هست و هم فایل اینکریپت شدش). ولی مشکلی که هست اینه که فایلای درستو باز نمیکنن برنامه ها،نه عکسا و نه آهنگا و فیلما.
به خاطر این همه سوال واقعا معذرت میخوام ازتون.فقط اگه واستون امکانش هست در این مورد هم راهنماییم کنید.
بازم ممنونم ازتون
خواهش می کنم، این برنامه فایل ها رو به درستی دکریپت می کنه و نباید مشکلی داشته باشه
ممکنه مشکل شما از جای دیگه ای باشه یا اینکه ورژن دیگه ای از این ویروس سیستم شما رو آلوده کرده باشه
در هر صورت بهتره یک نمونه از فایل هاتون که اینکریپت شده بود رو اینجا بزارید تا ببینم برنامه درست کار می کنه یا نه
اینو میزارم،ببینید چی میشه. فیمها و آهنگاو عکسامم باز نمیشن،مثل این...
نمی دونم علتش چی هست اما پسوند فایلها درست تبدیل نشدند.
در هر صورت می تونید اسم فایل ها را از حالت مثلا :
به شکل زیر در بیارید تا درست بشن
ّرای بقیه فایل ها به همین صورت عمل کنید
هر کاری میکنم درست نمیشن،فکر کن خراب شدن :)
ممنون به خاطر وقتی که بهم دادید.از زحماتتون بی نهایت سپاسگذارم.
عرض ادب مجدد خدمتتون جناب Di Di جان
جسارتأ با عوض کردن پسوند هم فایل ها نمایش داده نمیشن،میخواستم بونم ممکنه رو سیستم من اینجوری باشه؟
من توو داس با ren پسونارو عوض میکنم ولی جواب نمیده....
سوال دیگمم اینه که ممکنه فایل هام خراب شده باشن؟ (آخه کلی عکس خانوادگی مهم دارم که اینجوری شدن)
خیلی ممنونم از کمکای فراوونتون