ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در طراحی PCB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به دوستان ایرانویچی ببخشید یه مدار داشتم می خواستم که تو طراحی پی سی بی کمکم کنیدمدار قرار میدم تو پروتیوس باشه بهتره اگه التیوم باشه که دیگه عالیه ممنون ومتشکرمShy
من میتونم کمکت کنم
میخوای برات بکشم؟

دو رو یا یک رو؟

موتور ها هم با5ولت کار میکنه!!!
میکرو روی برود باشه یا سوکت میزنی؟
این خازن 22نانو رو اشتباه گذاشتی!!!!!!
(۳۰-فروردین-۱۳۹۱, ۲۲:۴۸:۰۹)abbasalifix نوشته است: [ -> ]من میتونم کمکت کنم
میخوای برات بکشم؟

دو رو یا یک رو؟

موتور ها هم با5ولت کار میکنه!!!
میکرو روی برود باشه یا سوکت میزنی؟
این خازن 22نانو رو اشتباه گذاشتی!!!!!!

سلام اگه اینکارو بکنید که واقعا ممنونتون میشم
تک رو می خوام باشه
موتورها توسط پایه 4 l298فکر کنم 27 ولت بایدبدم دیگه اگه اشتباه نکرده باشم
میکرو هم سوکت میزنم
ممنون وبسیییییییییییییار متشکرمTongueShyShy
pcb برای درایور l298 دو موتوره

دانلود شده از سایت ایران رباتیک

فکر کنم این نیازتون رو جواب بده!
(۳۱-فروردین-۱۳۹۱, ۱۳:۲۱:۵۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ]pcb برای درایور l298 دو موتوره

دانلود شده از سایت ایران رباتیک

فکر کنم این نیازتون رو جواب بده!

سلام دوست عزیز ممنون از فایلی که دادید من هنوز بازش نکردم باید برم خونه بازش کنم فقط من این مدار رو پی سی بی می خواستم اینم شبیه مداری که من فرستادمه؟
این همون پی سی ی هستش اگه منظورتون فرمتشه که یه فرمت دیگه هم میزارم آماده برای چاپ به روش اطو وتونر
با فورمت xps
سلام دوست عزیز ببخشید من تقریبا این پی سی بی رو نفهمیدم الان تواین بی سی بی l298نیست واون AKکه نوشتید چی هستم همینطور 1n4007دیودها هستن من این پی سی بی رو کشیدم میدونم خیلی مبتدیانه و شایدم خنده دار کشیدم ولی لطفا اینرو برام اصلاحش کنید ممنون ومتشکرم
براتون با نرم افزار Altium dsn طراحی کردم شاید اینجوری راحت تر متوجه بشین
پوشه زیر شامل: شیت مدار-طراحی پی سی بی-پروجکت مدار-فایلxpsاماده برای چاپ به روش اطو و تونر
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۰:۴۳:۲۵)sara90 نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز ببخشید من تقریبا این پی سی بی رو نفهمیدم الان تواین بی سی بی l298نیست واون AKکه نوشتید چی هستم همینطور 1n4007دیودها هستن من این پی سی بی رو کشیدم میدونم خیلی مبتدیانه و شایدم خنده دار کشیدم ولی لطفا اینرو برام اصلاحش کنید ممنون ومتشکرم

اینم جای قرار گیری قطعات

سلام دوست عزیز ببخشید من الان فایل پروتیوس رو فهمیدم فقط سوکت نظامی میکرو رو تو برد دیگه ای باید بزنم؟
آره ، اونی که با بهتون دادم فقط یه برد درایور هستش
اگه میخواین برد دیگه ای داشته باشین روش 7805 هم بزارید برای تغذیه هم میکرو و هم درایور
اگه فقط یه میکرو و یه 7805 و یه سوکته که برات میزنم؟؟؟؟؟
سلام ببخشید من یه چندتا سوال داشتم اونled ها تو فایل پروتیوس برا چیه ؟ وسوال بعدی این که الان تو این فایل پروتیوس زمینه مسی میمونه ومسیرها پاک میشن یا برعکس چطوری تو پروتیوس اینطوری در میارید ؟ وسوال بعدی هم اینکه نمیشه میکرو رو هم تو همین برد برام بزاریددر واقع می خوام یک برد تغذیه داشته باشم ببخشیدShy فقط بی زحمت پروتیوس باشه Rolleyes شمابرای سنسورهای IRمدار پی سی بی ندارید؟
صفحه‌ها: 1 2