۳۰-فروردین-۱۳۹۱, ۲۳:۵۱:۰۴
۳۱-فروردین-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳:۰۶
سلام.
ممکنه برای سرچ از like % استفاده شده باشه.
در این صورت اگه شما بزنی "پر" اسم های پروین و پرویز و ... رو هم میاره.
ممکنه برای سرچ از like % استفاده شده باشه.
در این صورت اگه شما بزنی "پر" اسم های پروین و پرویز و ... رو هم میاره.
۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۱۷:۱۵
ممنون این قسمت درست شد. حالا یه سئوال دیگه. من وقتی مثلا پروین رو سرچ میکنم همه پروین ها میاد. حالا چیکارکنم که رو هر اسمی تولیست باکس کلیک کردم بانکم بره رو فیلد همون فرد؟
۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۰۷:۰۰
سلام.
یعنی چی بانکم بره رو فیلد همون فرد؟ سوال رو درست مطرح کن.
۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۴۰:۳۱
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۱۷:۱۵)parviin نوشته است: [ -> ]ممنون این قسمت درست شد. حالا یه سئوال دیگه. من وقتی مثلا پروین رو سرچ میکنم همه پروین ها میاد. حالا چیکارکنم که رو هر اسمی تولیست باکس کلیک کردم بانکم بره رو فیلد همون فرد؟
این پروین یه کد داره!شما لازم بعد از پیدا کردن اسم مورد نظرتون شمارشا پیدا کنید و بگید برو به شماره فلان!
درست یادم نیست ولی تو وی بی چیزی به اسم فایند داشتیم که دقیقا متن مورد نظر مارا پیدا میکرد و به روی اون فکوس میکرد!
۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۰:۳۰:۰۵
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۰۷:۰۰)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.ببینید آقا پیمان من وقتی پروین رو سرچ میکنم برنامه همه پروین های توی بانک اطلاعاتی رو توی یه لیست باکس نشون میده. ولی من با یکی از این پروین ها کاردارم. می خوام وقتی رو اون پروینی که مد نظرم هست تو لیست باکس کلیک کردم مشخصات کامل اون پروین تو یه سری تکست باکس دیده بشه. تا بتونم مثلا ویرایشش کنم. نمی دونم تونستم منظورم رو بگم یا نه؟؟
۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۴۴:۳۲
سلام.
حالا شد.
شما به جای استفاده از لیست باکس از دیتاگرید استفاده کن. لیست باکس برای این کار مناسب نیست.
بعد هم رکورد انتخاب شده رو به تکس باکس ها انتقال بده.
حالا شد.
شما به جای استفاده از لیست باکس از دیتاگرید استفاده کن. لیست باکس برای این کار مناسب نیست.
بعد هم رکورد انتخاب شده رو به تکس باکس ها انتقال بده.
۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۵:۵۱:۳۴
سلام
خیلی ممنون آقا پیمان .ولی من از کنترل دیتا استفاده کردم و نمیتونم از دیتا گرید استفاده کنم. استفاده از کنترل دیتا اجباریه. آخه پروژه درسی هستش .
خیلی ممنون آقا پیمان .ولی من از کنترل دیتا استفاده کردم و نمیتونم از دیتا گرید استفاده کنم. استفاده از کنترل دیتا اجباریه. آخه پروژه درسی هستش .