ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کدهای لازم برای یک فرم گفتگو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
Happyسلام بر دوستان محترم:Clap

دوستان،من دارم روی یک پروژه کار میکنم که توی یه بخشی از اون دچار مشکل شده ام.

مکانیزم بخشی که توی اون گیر کردم شبیه به کاری است که داره اینجا رخ می ده
کاری که توی سایت iranled و سایت های مانند آن داره رخ می ده اینه که توی یک editor سوال رو می نویسیم بعد دکمه ی "ارسال موضوع" را کلیک می کنیم بعد این متن ، در صفحه ای که به موضوع اختصاص داده میشه قرار میگیره و در صفحه ی مربوط به انجمن یه ردیف به ردیف های جدول افزوده می شود و موضوع سوال در آن قرار می گیرد که وقتی روی آن کلیک میشه به صفحه ی مربوطه هدایت می شویم

میدونم که باید با زبان PHP این کار را انجام داد اما نمی دونم که چه جوری ؟
از شما می خواهم که به من کمک کنید تا کدهای لازم برای انجام این فرایند را بنویسم.
Atلطفا راهنمایی بفرماییدAt
017انشا الله که بتوانم جبران کنم.017

Heartپیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم.Heart
قسمت php مشکل دارین یا قسمت دیتابیس یا .. ؟ :)
کد های همین فروم رو می تونی از اینترنت بگیری و م یتونی بخونیش ولی یکم فهمیدنش کار مشکلیه
شما اول یکم PHP کار کن کلی آموزش برای این کار هست به همین فرتی که من بگم تو انجام بدی نیست Biggrin
کدهای mybb رو می تونی برای فهمیدن پیچیدگی کار ببینی
یکم php می دونم شاید هم از یه کمی هم بیشتر
راستشو اگر بخواهید نمی دونم از کجا شروع کنم من فقط یه راهنمایی برای شروع کد نویسی می خوام اینکه سیستم به چه صورت باید کار کنه به عبارتی نقشه مسیر رو می خوام و گرنه کد نویسی شو خودم انجام می دم.
لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر مرد یخی
ببینید هر تاپیک جدید که ایجاد میشه یه کد داره هر بار که پست میدید باید شماره پست هم به اون اضافه بشه!وموقع نمایش بیاد همه پست هایی که با شماره این تاپیک مثل همه نمایش بده!
یه چیز شبیه به دستورات زیر
کد:
insert into tbl_name (id,Ttext) values (1,'neveshte')
وبرای نمایش
کد:
select Ttext from tbl_name where id=1
ربطی نداره phpباشه یا asp