ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در مدار تشخیص زنگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من یه مدار دارم برای تشخیص زنگ هست .دوستان یه نگاهی بندازنند ببینند کجای کار ایراد داره یا اگر مدار بهتر و راحتی هست پیشنهاد کنندممنون میشم.مشکل کار اینجاست که LED تشخیص زنگ که موقع زنگ خوردن باید خاموش وروشن بشه در حالت عادی که تلفن زنگ نخورده روشن هست .در صورتی که باید خاموش باشه وموقع زنگ خوردن روشن وخاموش بشه.داخل پرتئوس هم شبیه سازی کردم ولی مشکل از تشخیص زنگ هست.بنظر دوستان کجایی کار ایراد داره که در حالت عادی ال ای دی رو شن هست .مدارو تشخیصو پیوست میکنم .پیشاپیش از همکاری دوستان سپاسگذارمHappy
چرا اینقدر کار خودتو سخت کردی!!!!
وقتی تلفن زنگ میخوره ولتاژش زیاد میشه اون ولتاژ زیاد شدن رو اندازه بگیر
به همین راحتی
با ADC
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۵:۱۶:۵۰)abbasalifix نوشته است: [ -> ]چرا اینقدر کار خودتو سخت کردی!!!!
وقتی تلفن زنگ میخوره ولتاژش زیاد میشه اون ولتاژ زیاد شدن رو اندازه بگیر
به همین راحتی
با ADC
مرسی دوست خوبم ولی نیاز به مدار دارم با برنامه نمی خام اینکارو انجام بدم

پس بیا بایه اپ امپ و یه سری مقاومت همون تقسیم مقاومتی خودمون این کار رو انجام بده

ولتاژ در حالت عادی 50ولته یه جوری محاسبه کن که تقسیم مقاومتیش 0 ولت بشه و وقتی زنگ میخوره میشه110ولت این 110ولته بشه مثلا 2ولت بعد اپ امپ رو تنظیم کن که تو خروجی یه ال ای دی روشن بشه
به همین راحتی همش با مقاومت و یه دونه اپ امپ
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۴:۵۴:۰۵)علیدلی نوشته است: [ -> ]من یه مدار دارم برای تشخیص زنگ هست .دوستان یه نگاهی بندازنند ببینند کجای کار ایراد داره یا اگر مدار بهتر و راحتی هست پیشنهاد کنندممنون میشم.مشکل کار اینجاست که LED تشخیص زنگ که موقع زنگ خوردن باید خاموش وروشن بشه در حالت عادی که تلفن زنگ نخورده روشن هست .در صورتی که باید خاموش باشه وموقع زنگ خوردن روشن وخاموش بشه.داخل پرتئوس هم شبیه سازی کردم ولی مشکل از تشخیص زنگ هست.بنظر دوستان کجایی کار ایراد داره که در حالت عادی ال ای دی رو شن هست .مدارو تشخیصو پیوست میکنم .پیشاپیش از همکاری دوستان سپاسگذارمHappy
سلام دوست
برای ازمایش مدار اول ارتباط میکرو قطع کن--
1-C1باید بدون قطب باشد اگر با قطب باشد بعد از مدتی خراب میشود