ايران ويج

نسخه‌ی کامل: (تقویت کنندهRF)موضويي که همه دنبالشن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من میخواستم یه فرستنده با برد بالای 5 کیلومتر برای کنترل یک پرنده بسازم .هرچی تو اینترنت هم سرچ کردم نتونستم مطلب کاملی رو گیر بیارم .فکر کردم یه پست اساسی بزنم.دوستان لطفا دریغ نکنن
1=چه ماژولی به درد این کار میخوره؟
2=ایا تقویت کننده میخواد. در صورت نیاز اسمش چیه؟
3=ایا این برد مجاز؟
پیشا پیش از همکاریتون ممنونم
مودم های میکروتیک این قابلیت رو داره و تا 5کیلومتر برد داره حالا این با شماست که بتونید با تکنید شبکه ای باهاش ارتبات برقرار کنید
سلام
دنیال چیزی میگردم که بشه کانالهاشو افزایش داد
اگه منظورت میکروتیکه که 11 تا یا16تا کانال داره هر کانالش 255 تا سیستم تحت شبکه رو جواب میده
سلام
با ماژولهای rf میشه این مدارو ساخت
همچین ماژول هایی به راحتی پیدا نمیشن !
راه اندازی این مودم ها به چه شکلی .خودمم میتونم این کارو انجام بدم یا نه
من یه دوسم با hmtr یه ماژول پاور 3 وات تا 5 کیلومتر تونست برد رو برسونه منم رفتم بسازم اما سر ماژول پاور یا همون تقویت کننده که شما میگی گیر کردم دوسم بهم گفته بود ماژول پاور یه قضیه توش داره میگن توان برگشتی احتمال داره کل مدارت رو بسوزونه بعدش دیگه دوسم رو ندیدم و ترسیدم خودم بسازم چون ماژول پاور با ماژول فرستنده سرهم 70 تومن میشد و امکان داش همشون بسوزه.
یه ماژول هس rf7020 دوسم میگف خیلی مازولی توپیه!! اما گرونه!
برای موفقیت گاهی نیاز هست که ریسک کنید البته بطور کاملا منطقی ش...
http://www.dorji.com/docs/data/DRF7020D13.pdf

لینک دریافت فایل دیتاشیت ماژول
بله خودتون هم میتونید - برای اطلاعات بیشتر و کامل در باره روتر برد های میکروتیک میتونید به سایت www.persianadmins.ir قسمت میکروتیک مراجعه کنید
ما برای کنترل ربات به این ماژول نیاز داریم .ایا میکروتیک میتونه نیاز مارو براورده بکنه .برای راه اندازی اون چه کاری باید بکنیم
بله میتونه اما ارتباط میکرو با شبکه من کار نکردم دربارش چیز زیادی نمیدونم
صفحه‌ها: 1 2