سلام من دی سی کانروتر مال شرکت مورنسون رو خریدم.ورودی 9 تا 36 ولت و خروجی -12 و +12 .میخواستم بدونم که ایا باید ورودی مثبت باطری رو به خروجی صفر ولت اتصال داد یا نه؟اخه تو یه مدل دیگه تو یه مدار دیدم که ورودی مثبت باطری رو به خروجی صفر ولت اتصل دادند
معمولا انگلیسی ها مثبت رو زمین فرض می کنن ولی نه نباید این کارو بکنی
نقشه چیزی که می گی رو بکش بزار ببینم دقیقا چی می گی
مهندس اگه یه مدار زمینش مثبت باطری بود ایا میشه اونوقت زمین رو به خروجی صفر منصل کرد؟من کلی میگم مدار خاصی مدنظرم نیست.میخوام بگم ایا میشه یا نه؟اخه تو دیتاشیت اینها نمونه مدار نیست که ادم بشه با توجه به اونها کار کنه ولی یه مدار دیدم که تو اون یه دی سی کانورتر مربوط به یه شرکت دیگه بود که تو اون مثبت باطری صفر زمین بودو خروجی صفر ولت رو به ورودی مثبت که زمین مدار بود وصل کرده بودند
ببین ورودی مدارد، صفر، زمین و ... یه سری تعریفن هر کی هرجور دوست داره تعریف می کنه
ولتاژ نسبیه مدارت اگه ورودی مثبت و منفی داره و ولتاژ مثبت هم می خواد یعنی پایه مثبت باید ولتاژ بیشتری نسبت به منفی داشته باشه همین حالا هرکدوم رو دوست داری زمین فرض کن صفر یا زمین معمولاجاییه که بقیه ولتاژ ها رو با اون اندازه می گیرن
این هایی هم که داری می گی تا روی تقشه نکشی نمی تونم بگم درسته یا نه
مهندس من مدار خاصی مورد نظرم نیست.فقط میخوام یه منبع تغذیه داشته باشم که هم خروجی مثبت داشته باشه و هم منفی.که بتونم از اون تو مدارهایی که داری تغذیه مثبت و منفی هستند استفاده کنم.مثلا جایی که از اپ امپ استفاده میشه و زمین اون هم ورودی مثبت باطریه
رنج ولتاژ خاصی مدنظرتون هست؟
یامیخواین که متغیر باشه؟
از این -12 و +12 میخوام سه تا خروجی بگیرم.-5و+5 و -12
با این رگولاتو ها این کار رو خیلی راحت مشه انجام داد
7912 برای -12ولت
7905 برای -5 ولت
7805 برای +5ولت
یه گراند هم این وسط درمیاد(البته شرط همه اینها اینه که یه ترانس سروسط 12*12 داشته باشین)
دوتا منبع 12 ولتي رو با هم سري كن .
اتصال مثبت يك منبع به منفي منبع ديگه رو زمين مدارهات در نظر بگير.
از 2 تا منبع 12 ولتي ، حالا يه سر + و يك سر - مي مونه ، اون سر + همون 12+ و اون سر منفي همون 12- مي شه.
همونطور كه گفته شد ، ولتاژ نسبيه ، ببين ولتاژ رو داري نسبت به چي مي دي ، در واقع ببين زمين مدار يا همون مرجع مدار چيه ...
يه همين راحتي ...
منبع من باطریه.سوال من اینه که چرا تو بعضی از مدارها مثلا مدارهایی که تو اونها از اپ امپ استفاده شده.خروجی صفر دی سی کانورتور رو با ورودی مثبت باطری مشترک میگیرن.این واسم سواله
متوجه سوالتون نشدم . اگر مدار نمونه اي داريد بذاريد ...