ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دیتابیس تو C++ چه جوریه؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باید یه برنامه c++ بنویسم که با دیتابیس sql ارتباط برقرار کنه. بتونه درج و حذف و سرچ کنه. مثلا کتابخونه
با sql server 2000 و my sql کار کردمو فقط همین 2تارو یه کم بلدم. منظورم اینه که اگه میخواین راهنمایی کنید لطفا با همینا باشه.
c++ بورلندو دارم.
اصلا نمیدونم چجوریه. مثلا باید اول کد دیتابیسو تو همون sql بنویسم؟ بعد...!
حالا لطفا از اول بگید که باید چیکار کنم؟ ساده راهنمایی کنید که خیلی وقته کار نکردم.
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲:۳۶)Sadie نوشته است: [ -> ]باید یه برنامه c++ بنویسم که با دیتابیس sql ارتباط برقرار کنه. بتونه درج و حذف و سرچ کنه. مثلا کتابخونه
با sql server 2000 و my sql کار کردمو فقط همین 2تارو یه کم بلدم. منظورم اینه که اگه میخواین راهنمایی کنید لطفا با همینا باشه.
c++ بورلندو دارم.
اصلا نمیدونم چجوریه. مثلا باید اول کد دیتابیسو تو همون sql بنویسم؟ بعد...!
حالا لطفا از اول بگید که باید چیکار کنم؟ ساده راهنمایی کنید که خیلی وقته کار نکردم.
شما میتونید دستورات و کوئری های اس کیو ای را به صورت پروسیجر تو اس کیو ال بینویسید و در سی فراخانی کنید میتونید توی برنامه خودتون(سی)کوئری بسازید!تفاوتی نداره!

(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۴:۲۷:۲۳)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]شما میتونید دستورات و کوئری های اس کیو ای را به صورت پروسیجر تو اس کیو ال بینویسید و در سی فراخانی کنید میتونید توی برنامه خودتون(سی)کوئری بسازید!تفاوتی نداره!

خوب مهندس همه این کارایی که میگید چجوری انجام میشه؟!

اگه میتونید step by step بگید لطفا!
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۰:۴۹:۲۳)Sadie نوشته است: [ -> ]
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۴:۲۷:۲۳)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]شما میتونید دستورات و کوئری های اس کیو ای را به صورت پروسیجر تو اس کیو ال بینویسید و در سی فراخانی کنید میتونید توی برنامه خودتون(سی)کوئری بسازید!تفاوتی نداره!

خوب مهندس همه این کارایی که میگید چجوری انجام میشه؟!

اگه میتونید step by step بگید لطفا!

من با سی پلاس این کار را تاحالا انجام ندادم!اگه بتونید تبدیل کنید با سی شارپ میزارم شاید به کارتون بیاد!
(۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۱:۲۹:۰۴)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]من با سی پلاس این کار را تاحالا انجام ندادم!اگه بتونید تبدیل کنید با سی شارپ میزارم شاید به کارتون بیاد!

مرسی مهندس اگه کدت کوتاهه بذار. ولی یه توضیح کلی هم از طرز کارش بگی ممنون میشم، چون اصلا تا حالا c# کار نکردم.
ولی انگار مجبورم یاد بگیرمش.Sad