ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پورت های مگا 128 و 64
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
روغن لحیم زیاد و یا بد لحیم شدن می تونه کارو خراب کنه البته اگه PCB سالم باشه
شمااول برد رو با تینر فوری خیلی قوی و قلمو (قبلا مسواک هم می شد) بشور بعد هویه هوای گرم رو روی مثلا ۱۵۰ درجه (حرارت کم) بزار بعد بگیر روی آی سی تا روغن های زیرش هم بیاد بیرون کامل بگیر که همش بیاد بیرون دوباره به تینر بشورش
حالا با زربین نگاه کن ببین پایه ها خوب لحیم شدن یا نه ممکنه روی هم قرار گرفته باشن ولی لحیم نشده باشن
سلام هادی جان
من از روغن استفاده نکردم. از قلع خود برد استفاده کردم یعتی مگا رو روی برد تنظیم کردم و حرارت دادم. تک تک پایه هارو چندین بار با ماتیمتر چک کردم و بوق گرفتم اما تفاوتی نکرد. راستی وقتی به پروگرمر وصلش میکنم تمام پورت ها ال ایدی رو ضعیف روشن میکنن. یعنی ولتاژی حدود 4 ولت دارن. و اما
1- آیا اصلا میکرو پروگرم میشه یا نمایش گیژ پروگرم در بسکام صوریه؟
2- برای میکر. اتفاق افتاده؟
ما قبلا تو تیم ربورز مشهد یه مشکلات دقیقا مثل شما رو داشتیم
ولتاژ میداد ماهم فکر میکردیم سالمه اما بعدا فهمیدیم میکرو خرابه چرا چون جریان نمیداد همون مدار و برنامه میکرو رو که عوض کردیم دیدیم جواب داد و کار کرد(ما دو تا سه شب علاف این قضیه بودیم ها .....)
سلام
جا داره از محبت همه شا سپاسگذار باشم
چی شد؟
به نتیجه رسیدی؟
سلام
قبل از هرچیز با توجه به اینکه هر دو میکرو هم 64 و هم 128 عینا یک خطا رو دارن فقط میتونم بگم که موقع لحیم کاری از شدت حرارت هات ایر آسیب دیدن.
متاسفا فرصت نکردم یه سر به بازار برم و یه 64 دیگه بگیرم و با دقت بیشتر لحیم کنم. امیدوارم که مشکل حل بشه و حتما شما رو در جریان میزارم.
اما یک سوال ناشیانه، کلا کار با 64 و 128 نکات خاصی داره؟
خیلی میکرو های حساس و مزخرفیه منو تو 2ماه واقعا پیرم کرد
منم دارم پیر میشم
یه میکرو 64 دیگه خریدم و سومین بردم رو هم لحیم کردم اما همون مشکل هنوز هست
فقط کاش میشد راهی بود که میشد مطمئن بشم که پروگرم به درستی انجام شده.
راهی هست؟
معمولا که خود پروگرامر ها یه ok اخرش میدن اما من شنیدم میگن usb asp روی ویندوز 7 مشکل داره به ضاهر پروگرام میشه اما درست پروگرام نشده
برای اینکه مطمعن بشین با هاتل کار کنید
سلام
یکی از دوستان در سایت ایران میکرو کمک کرد و یه پروگرامر که خودش باهاش کار کرده رو برام فرستاد.
من هم یه میکروی دیگه برداشتم و این بار به pcb شک کردم و چهارمین میکرو رو به روش دیگه ای پروگرم کردم. به پایه 3و4و11و20و22و52 سیم لحیم کردم. کار ظریفی بود. جوری که هیچ حرارتی به میکرو نرسید. اما بازهم نشد که نشد. دیگه شک ندارم که میکروها خرابه.
نظر شما چیه؟
در ضمن با همین پروگرامر خودم و با همین نرم افزار و سخت افزار و ویندوز 7، میکرو 8 و 16 و 32 به راحتی پروگرام میشن و کار میکنن.
چرا با یه ویندوز xp امتحان نمیکنی؟ اینقدر سختی کشیدی که ! همون پروگرامر خوردتو روی این ویندوزxp هم تست کن
صفحه‌ها: 1 2 3