ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد انتخاب ماژول
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان
من یک پروژه دارم که باید دما رو از 3 یا 4 مکان اندازه گیری و سپس به یک میکروی دیگه ارسال کنم
با این وجود 3 یا 4 فرستنده و 1 گیرنده خواهم داشت
اما سوال من اینه که از چه ماژولی استفاده کنم؟
اطلاعات من در این حده که میدونم راه اندازی ماژول های rfm12b خیلی سخته و فوت و فن داره ماژول hmtr گزینه ی خیلی خوبیه ولی در حال حاضر 30000تومن قیمت داره که به نظرم کمی گرونه
و اما سوال اصلی آیا ماژول hmt ,hmrمیتونه کار من و راه بندازه؟آیا اطلاعات تداخل نخواهند داشت؟و من میتونه برای داشتن چند فرستنده و یک گیرنده ازش استفاده کنم؟یا اینکه هزینه کنم و همون hmtr رو خریداری کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدSmile[/size][/color]
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۰۲:۱۹)zeynabrahimi نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان
من یک پروژه دارم که باید دما رو از 3 یا 4 مکان اندازه گیری و سپس به یک میکروی دیگه ارسال کنم
با این وجود 3 یا 4 فرستنده و 1 گیرنده خواهم داشت
اما سوال من اینه که از چه ماژولی استفاده کنم؟
اطلاعات من در این حده که میدونم راه اندازی ماژول های rfm12b خیلی سخته و فوت و فن داره ماژول hmtr گزینه ی خیلی خوبیه ولی در حال حاضر 30000تومن قیمت داره که به نظرم کمی گرونه
و اما سوال اصلی آیا ماژول hmt ,hmrمیتونه کار من و راه بندازه؟آیا اطلاعات تداخل نخواهند داشت؟و من میتونه برای داشتن چند فرستنده و یک گیرنده ازش استفاده کنم؟یا اینکه هزینه کنم و همون hmtr رو خریداری کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدSmile[/size][/color]
سلام.. بله دوست عزیز میشه این کار رو کرد...شما 1 تا فرستنده داشته باش با 1000 تا گیرنده یا برعکس و دیتا ها رو به صورت کد بفرست تا میکرویی که کد ان با کدی که شما میفرستین یکی باشه اونوقت دیتا رو دریافت میکنه..
موفق باشی..

سلام
مرررررسی آقای خوانین زاده از پاسختون
خیالم رو بابت خرید این ماژول ها راحت کردید
البته امیدوارم همون طور که میگن راه اندازیش راحته جواب دقیق و بدون خطایی هم بده
اما یه سوال جدید: از دوستان کسی میتونه من رو در رابطه با ساخت آنتن ماژول های hmt ,hmr راهنمایی کنه؟من در این مورد جز اینکه میدونم از سیم باید به عنوان آنتن استفاده کنم چیز دیگه ای نمیدونم
میشه بفرمایید از چه نوع سیمی؟به چه اندازه؟با چه ضخامتی؟باید استفاده کنم؟
از دوستانی که پاسخگو هستند خیلی ممنونمHeart
سلام..
شما زمانی که این ماژول رو بخرین یه تیکه سیم با شیلد قرمز بهتون میده.. از همون استفاده کنید...
ممنون خیلی لطف کردینHeart

سلام به دوستان
من پروژه ای دارم که قسمتی از اون به این قراره که باید با نرم افزار متلب دستوری رو به میکرو ارسال کنم تا میکرو یه خروجی به من بده
از دوستان کسی میتونه کمکم کنه که چطوری میتونم با کیبورد PC دستوری رو از متلب به میکرو ارسال کنم؟
البته از طریق پورت سریال
ممنون
سلام.

يك مقاله از جناب 2nafar در قسمت پرتال سايت قرار دارهه كه نحوه ي ارتباط بين متلب و ميكرو و توابع و ... رو توش توضيح داده ...
پرتال سايت رو چك كنيد.