ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ربات صدا یاب (کمک درباره اندازه گیری صدا)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت اساتید محترم .من میخوام یک ربات صدا یاب بسازم که با استفاده از 4 عدد میکروفن صدا رو اندازه گیری بکنه و بعد به موتورها فرمان بده .مشکل من در اندازه گیری صدا هست .یک نقشه شماتیک هست که قرار میدم و در کتاب خوندم که چون سیگنال صدا تقریبا سینوسی پس ممکنه وقتی داریم نمونه برداری میکنیم سیگنال صدا در حال عبور از صفر پس باید مقدار ماکزیمم صدای هر کدام از میکروفن ها رو در یک محدوده زمانی مثلا 50 میلی ثانیه بدست بیاریم و بعد مقایسه کنیم این زمان 50 میلی ثانیه رو باید کجا اعمال کننیم؟ و اگر ممکنه در برنامه اندازه گیری و مقایسه صدای میکروفن ها کمکم کنید .ممنون میشم
کسی نیست به ما کمک کنه؟
چرا من هستم
ببین دوست من
این مدار عملا ممکنه شمارو دچار مشکل کنه !!!!!!!!
شما با همین ترانزیستور ها بیا صدا رو تقویت کن منتها مقدار dc اون رو به مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو بده
حالا میکرو میاد همه مبدل ها رو چک میکنه اونی که مقدار ولتاژ بیشتری رو داره رو اولویت قرار میده و به سمت اون میره
ممنون از کمکتون .میشه یه مدار ساده برای تقویت کننده صدا بهم پیشنهاد بدید؟
سلام
میتونی از یه مدار ساده peak detector استفاده کنی خروجی هر میکروفنو بعد از تقویت بده به peak detector بعد اونا رو بده به adc میکرو