ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال به sql server
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلـام و احترام
دوستان من یه برنامه نوشتم که دیتا بیسم روی سرور قرار میگیره و برنامه از روی کلاینت ها به اون متصل میشن!اما برنامه نمیتونه روی سرور به بانک متصل بشه ویندوز سور 2008دارم و اس کیو ال2008
ممنون میشم راهنمایی کنید!
ایا از رو کلاینت میتونی سرور رو پینگ کنی؟
ایا پورت sql server روی سرور بازه؟
ایا تنظیمات شبکه sql serverفعال هست؟
(۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۷:۰۱:۵۶)lord_viper نوشته است: [ -> ]ایا از رو کلاینت میتونی سرور رو پینگ کنی؟
ایا پورت sql server روی سرور بازه؟
ایا تنظیمات شبکه sql serverفعال هست؟

میتونم پینگ بگیرم ولی در مورد دوتای دیگه نمیدونم باید چطور رفتار کنم!ممنون میشم توضیح بدین
از طریق Sql configuration Manager/sql server networkmanager/protecols for mssqlserver
(۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۰:۳۷:۳۷)lord_viper نوشته است: [ -> ]از طریق Sql configuration Manager/sql server networkmanager/protecols for mssqlserver

لرد جان ممنون از جوابهاتون ولی یکم زیاد دیگه جواب که دادید کلی بود!
تو ادرس Sql configuration Manager/sql server networkmanager/protecols for mssqlserver میرین ببینین tcp/ip باید enable باشه روش دابل کلیک کنید و از پنجره جدید سربرگ IP Address برید و ip all پورت رو ببینین رو چه پورتی هست(از حالت پیش فرض 1433 بردارین بهتره)حالا managment stodio رو باز میکنی روس سرور راست کلیک میکنی و propertise/security میری و Sql Server and windows authentication mode رو تیک میزنی و ok میکنی
حالا از قسمت security/logins یه یوزر میسازی(دسترسی فقط به دیتابیس مورد نظرت داشته باشه نه همه دیتابیسها) بعد حالا میری تو برنامت و وقتی کانکشن استرینگ رو داری مینویسی جای Server=local به جای لوکال ایپی سرور و پورت رو مینویسی
کد:
Data Source={server name/ip};Initial Catalog={database name};User ID={username};password={password}; MultipleActiveResultSets=True;

Data Source=190.190.200.100\MyInstance,666;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=myDataBase;User ID=myUsername;Password=myPassword;
لرد جان ممنون از جوب شما!1سوال منظور از یوزر نیم و پسورد کدام یوزر نیم و پسورد است؟
یوزر پس لوگین به sql server که ساختی
لردجان نشد!میشه در مورد این تکه کد هم توضیح بدبد؟
Network Library=DBMSSOCN
ست کردن یوزر پس را حتما باید ست کنیم؟اجباریه؟
وقتی از رو شبکه میخواهی متصل بشی باید Authorize بشی یا از طریق ویندوز یا یوزر پس خود sqls erver تا به شما اجازه دسترسی داده بشه
از Network Library=DBMSSOCN; میتونین صرف نظر کنین تا حالت پیشفرض در نظر گرفته بشه