سلام دوستان . یه فایل VLX دارم که با اتولیسب نوشته شده و توی اتوکد لود میشه . در زمان لود از یه فایل DLL استفاده می کنه که این فایل Dll یه فرم رو لود می کنه که کد فعالساز ازت می خواد . با PEid که ازش مشخصات می گیری نوشته Microsoft Visual C# / Basic .NET . حالا این فایل Dll رو چطوری باید کرک کرد که هر کد فعالسازی که بهش بدی فعال بشه یا یه کیجن براش درست کرد.
به طور کلی طرز کار این نوع محافظت از این قرار هست که
اول اون فایل VLX کار خودش رو شروع می کنه تا به نقطه حساسی می رسه که قراره ازش محافظت بشه
در اینجا تابعی از فایل DLL فراخوانی شده که باعث نمایش صفحه درخواست کد خواهد شد و چنانچه
کد صحیح را وارد کنید ، تابع فراخوانده شده از DLL یک خروجی به فایل VLX ارسال می کنه که احتمالا
در VLX این کد باعث اجرای صحیح توابع اصلی برنامه خواهد شد و در غیر این صورت اون توابع قادر به
اجرا نخواهند بود.
در ایتجا اگر یک بار کد صحیح رو وارد کرده و خروجی DLL رو بدست بیارید احتمالا می تونید اون رو داخل
خود VLX شبیه سازی کنید در غیر انصورت ی باید DLL رو وادار کنید همیشه کد صحیح رو ارسال کنه
که این کار مثل کرک یک فایل PE معمولی هست و پیچیدگی اضافه ای نداره یا اینکه فایل VLX رو طوری
پچ کنید که نه فایل DLL رو فراخوانی کنه نه احتیاجی به خروجی DLL داشته باشه.
در ضمن چون این برنامه با .NET نوشته شده، رفلکتور بهترین ابزار ممکن برای کرک این برنامه است.
این Dll دقیقه همون ساختار فایل EXE کزایی رو داره و از همون تابع استفاده کرده
از هر تابعی که استفاده کرده باشه ، شما لازم نیست روند اون تابع رو موشکافی کنید
تا مثلا کیجن براش بسازید بلکه تنها کافیه اون تابع رو طوری تغییر بدی که همیشه مقدار درست رو به برنامه
بر گردونه، این کار هیچ وقت سخت نبوده_انقدر ساده است که اسم کرک رو هم روش نمی زارن!_ اما به لطف
رفلکتور خیلی هم لذت بخشه!!
یه سوال دیگه . یه فایل Dll با یه پروتکتور پروتکت شده که یه کرکر اومده و اون رو آنپک کرده و کرکش کرده ولی توی Peid که به سکشن هاش نگاه می کنی یه سکشن به اسم خود کرکر اضافه شده ، حالا اون سکشن رو چه طوری اضافه می کنن و اگه بخوایم حذفش کنیم باید چکار کنیم . ممنون از پاسخگوییتون
با توجه به سوالتون فکر می کنم اگر با سختار فایل های PE آشنا بشید این سوالتون بر طرف خواهد شد
جناب DIDI من توی ریفلکتور اون فایل dll رو باز کردم حالا یه راهنمایی کنید کدوم کد رو تغییر بدم که هر کدی که بهش بدم فایل رجیستر بشه . یه عکس ضمیمه می کنم.
عکس
آقا دستتون درد نکنه مخصوصاً شما آقا مهدی عزیز . مشکلم حل شد . با تغییر مسیر تابع چک کننده پسورد مشلکم حل شد و برنامه حالا با هر کدی که بهش بدی رجیستر میشه