ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد استفاده از RTC میکرو ÷
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من میخام برا یه مدار در یه زمان ثابتی به مدت مثلا 20 دقیقه هر روز یه رله رو فعال کنم .مهم نیست که دقیقا تو یه ساعت خاصی باشه .فقط تو 24 ساعت به مدت 20 دقیقه یه رله فعال باشه (اینکه ساعت عقب و جلو بشه خیلی مهم نیست ) چون میخام با این رله گوشی موبایل رو شارژ کنم .بنظر شما از RTC داخلی میکرو برای اینکار استفاده کنم یا کریستال ساعت؟کدومش نسبت به دیگری برتری داره؟ ممنونم در این زمینه راهنمایی کامل بفرمائید
بدون کریستال هم میتونی این کار رو انجام بدی
یه برنامه ساعت معمولیه که یه فرمان ایف اضافه شده
و یه پایه رو خروجی تعریف کردن
همین برنامه ای که گذاشتم رو تغییر بدین -من قبلا از این مدار به صورت عملی جواب گرفتم
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۲:۵۹:۵۰)abbasalifix نوشته است: [ -> ]بدون کریستال هم میتونی این کار رو انجام بدی
یه برنامه ساعت معمولیه که یه فرمان ایف اضافه شده
و یه پایه رو خروجی تعریف کردن
همین برنامه ای که گذاشتم رو تغییر بدین -من قبلا از این مدار به صورت عملی جواب گرفتم
از بابت راهنماییتون متشکرم .ولی بچه ها میگن بدون کریستال ساعت ،،ساعت خیلی به هم میریزه.ایا با چنین مشکلی شما مواجعه شدید؟؟اگر بخام از کریستال ساعت استفاده کنم .باید از دستورات خاصی استفاده کنم یا فقط وصل کنم .خودش کارشو انجام میده

من این مدار رو با همین برنامه سه روز روشن نگه داشتم نه عقب رفت نه جلو !
حتی اون زمان بلدنبودم کریستال رو روی خارجی قرار بدم یه rtc چسبوندم به میکرو به معلمم نشون دادم Biggrin
شما که نیاز به ساعت دقیق ندارید نظرتون در باره استفاده از تایمر چیه ؟؟
مثلا تایمر هر ثانیه به یک زیر برنامه پرش بکنه بعد مقادیر جمع بشه و یک ساعت رو درست کنه
البته ممکنه کمی تغییرات داشته باشیم ولی اینم فکریه برای خودش