۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۲:۱۴:۳۹
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۰۳:۵۲
احتمالا منظور از فرمت همون پسوند هایی که آخر اسم عکس قرار میگیره و هر فرمتی یه نوع استاندارد داره. مثل فرمت های
jpg
png
bitmap
tif
gif
targa
و ...
یه mode رنگ هم داریم، که عبارتند از
RGB
CMYK
GrayScale
Indexed
lab
و ...
یه عمق رنگ هم داریم که عبارتند از
1 بیتی (شامل 2 رنگ است: سیاه (0) و سفید(1). مثل تصاویر Threshold شده که تو آنالیز تصویر استفاده میشه)
2 بیتی (شامل چهار رنگ 00 و 01 و 10 و 11)
4 بیتی (شامل 16 رنگ، کامپیوترهای قدیمی، کارت گرافیکشون 4 بیتی بود)
8 بیتی (شامل 256 رنگ که برای طراحی وب استاندارده، عکس های با فرمت gif حد اکثر می تونن 8 بیتی باشن)
16 بیتی ....
24 بیتی (شامل بیش از 16 میلیون رنگ، که 8 بیت برای رنگ قرمز و 8 بیت برای رنگ سبز و 8 بیت برای آبی رزرو شده و معمولا پسوند های jpg یا jpge از این عمق رنگ استفاده می کنن)
32 بیتی (تا اونجایی که من میدونم برای فرمت PNG استفاده میشه که رنگ های R,G,B مثل 24 بیتی هر کدوم 8 بیت میگیره و یه 8 بیت دیگه هم هست که به Alpha اختصاص داده شده که باعث transparency یا به قول خودمون حالت شیشه ای یا شفاف میشه)
البته حالت هایی هم هست که مثلا برای یک عکس jpg بجای اختصاص دادن 8 بیت برای هر کردم از رنگ های RGB، اومدن 16 بیت اختصاص دادن، که کیفیت خیلی بالا میره ولی من جایی ندیدم ازش استفاده کنن، نمی دونم کاربردش کجاست.
خلاصه اینا یه اطلاعات خیلی کلی بود. اگر توضیحات بیشتری نیاز داری بپرس شاید بلد باشم
توی ویکی پدیا هم میتونی اطلاعات خیلی کامل تری پیدا کنی
http://en.wikipedia.org/wiki/Color_depth
jpg
png
bitmap
tif
gif
targa
و ...
یه mode رنگ هم داریم، که عبارتند از
RGB
CMYK
GrayScale
Indexed
lab
و ...
یه عمق رنگ هم داریم که عبارتند از
1 بیتی (شامل 2 رنگ است: سیاه (0) و سفید(1). مثل تصاویر Threshold شده که تو آنالیز تصویر استفاده میشه)
2 بیتی (شامل چهار رنگ 00 و 01 و 10 و 11)
4 بیتی (شامل 16 رنگ، کامپیوترهای قدیمی، کارت گرافیکشون 4 بیتی بود)
8 بیتی (شامل 256 رنگ که برای طراحی وب استاندارده، عکس های با فرمت gif حد اکثر می تونن 8 بیتی باشن)
16 بیتی ....
24 بیتی (شامل بیش از 16 میلیون رنگ، که 8 بیت برای رنگ قرمز و 8 بیت برای رنگ سبز و 8 بیت برای آبی رزرو شده و معمولا پسوند های jpg یا jpge از این عمق رنگ استفاده می کنن)
32 بیتی (تا اونجایی که من میدونم برای فرمت PNG استفاده میشه که رنگ های R,G,B مثل 24 بیتی هر کدوم 8 بیت میگیره و یه 8 بیت دیگه هم هست که به Alpha اختصاص داده شده که باعث transparency یا به قول خودمون حالت شیشه ای یا شفاف میشه)
البته حالت هایی هم هست که مثلا برای یک عکس jpg بجای اختصاص دادن 8 بیت برای هر کردم از رنگ های RGB، اومدن 16 بیت اختصاص دادن، که کیفیت خیلی بالا میره ولی من جایی ندیدم ازش استفاده کنن، نمی دونم کاربردش کجاست.
خلاصه اینا یه اطلاعات خیلی کلی بود. اگر توضیحات بیشتری نیاز داری بپرس شاید بلد باشم
توی ویکی پدیا هم میتونی اطلاعات خیلی کامل تری پیدا کنی
http://en.wikipedia.org/wiki/Color_depth