ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کاربا بارکدخوان؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
یه برنامه دارم که باید با بارکد خوان کارکنم. عملا بارکد خوان هم ندارم کارکنم میخام یه سری اطلاعات به دست بیارم و بعدش به طرف بگم باید یه بارکدخوان بدی که کارکنم.

اونطورکه تو نت دیدم میگن بارکدخوانهای جدید هرجا فوکوس باشه و قابل نوشتن عددد بارکد رو وارد میکنه.من هم جایی رفته بودم و بارکد خوانش USB بود یادمه اون زمان از رو شیطنت یکم سیخ کاری میکردم تو برنامه ، نوت پد و یا صفحه نرم افزار ورد کلیک میکردم و بارکد خوان عددد رو وارد میکرد.

حالا دوستان خواستم اطلاعات دقیقتر اگر در اختیار قرار دهید ممنون میشم.واقعا فوکوس هرجا باشه جواب میده؟ یا باید از روی پورت که بارکدخوان متصل شده کد رو بخونم (برنامه شو باید بنویسم یا فایلی کامپوننتی، لایبرری و ... هست.که اگر لینکی در اختیار قرار دهید بازم ممنون)

یاحق دوستان
سلام!

دقیقا همونطوره که گفتی، بارکدخوان هم مثل موس و کیبورد یک وسیله ورودی اطلاعات هست

انگار کیبردی داشته باشی که یک دفعه یک عدد چند رقمی رو تایپ می کنه!

نوع و مدل مورد استفاده اش هم تقریبا هیچ فرقی نمی کنه و طرز کار همشون مثل همه و کاملا ساده است.

امیدوارم کمک کنه
دوست عزیز فرمایش دوست عزیزمون جناب DI DI‌کاملا صحیح است . بارکد یک کیبرد هست که یک سری اعداد رو برای شما میخونه و اینتر میکنه بنا بر این اگه شما تو برنامه تون بر اساس کد ( به شرطی که همون اعداد بارکد توش ثبت شده باشه ) جستجو بذارید خود به خود با بارکد خوان سازگار خواهد شد .