ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پياده سازي چت آنلاين
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من ميخوام تو برنامم امكان چت آنلاين رو قرار بدم. البته از codeigniter كه يه فريم ورك تو phpايه دارم استفاده مي كنم.
ميشه اول راهنماييم كنيد كه بايد چه كارايي انجام بدم؟ مثلا ساب دومين مي خواد يا نه
دوم اينكه ميشه تو كدهاي ajaxاش بهم كمك كنيد.
NabiKAZ جان سلام Biggrin
چه خبرا؟ خوبین؟ Biggrin

بلاخره یکجا میخواد که کد های php اجرا بشن دیگه!‌ یکجایی که ip ولید داشته باشه مثل سرور
در مورد ajax هم مسلمه باید با آجاکس باشه!

اما اینطور به سرور فشار میاره! چون هر چند دقیقه باید هر رکوئست بفرسته
سلام
چکار کنم که به سرور فشار نیاد؟
از اتباط tcp/ip باید استفاده کنید که حتما احتیاج به یک سرور داره
(۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۳۴:۵۸)babyy نوشته است: [ -> ]NabiKAZ جان سلام Biggrin
چه خبرا؟ خوبین؟ Biggrin

بلاخره یکجا میخواد که کد های php اجرا بشن دیگه!‌ یکجایی که ip ولید داشته باشه مثل سرور
در مورد ajax هم مسلمه باید با آجاکس باشه!

اما اینطور به سرور فشار میاره! چون هر چند دقیقه باید هر رکوئست بفرسته

با رکوئست فرستادن به سرور فشار میاد؟؟میشه بیشتر توضیح بدین واسم جالب شد!
(۱۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۰۱:۰۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]با رکوئست فرستادن به سرور فشار میاد؟؟میشه بیشتر توضیح بدین واسم جالب شد!

الا که ما داریم سایت رو باز میکنم یک رکوئست داریم میدیم به سرور؛ مثلا ۱ ثانیه طوی میکشه تا پردازش بشه و جواب رو بده

توی آجاکس معمولا از این روش استفاده میشه که مثلا هر ۵ ثانیه سرور رو چک میکنن که ببینند کسی چیزی فرستاده یا نه!

حالا شما فرض کن ۲۰ نفر صفحه رو باز کردن و هر ۵ ثانیه سرور رو چک میکنند! یعنی هر ۵ ثانیه ۲۰ تا درخواست داره میاد! دقیقه ای 240 بار!
عملا انگار دارن سیستم رو تحت ddos میکنند!
تازه با این روش بازم رئال تایم نمیتونند ببینند چه کسی چه چیزی فرستاده!
(۱۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۱۳:۳۶)babyy نوشته است: [ -> ]
(۱۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۰۱:۰۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]با رکوئست فرستادن به سرور فشار میاد؟؟میشه بیشتر توضیح بدین واسم جالب شد!

الا که ما داریم سایت رو باز میکنم یک رکوئست داریم میدیم به سرور؛ مثلا ۱ ثانیه طوی میکشه تا پردازش بشه و جواب رو بده

توی آجاکس معمولا از این روش استفاده میشه که مثلا هر ۵ ثانیه سرور رو چک میکنن که ببینند کسی چیزی فرستاده یا نه!

حالا شما فرض کن ۲۰ نفر صفحه رو باز کردن و هر ۵ ثانیه سرور رو چک میکنند! یعنی هر ۵ ثانیه ۲۰ تا درخواست داره میاد! دقیقه ای 240 بار!
عملا انگار دارن سیستم رو تحت ddos میکنند!
تازه با این روش بازم رئال تایم نمیتونند ببینند چه کسی چه چیزی فرستاده!
ممنون از جوابتون!حالا اگر بخواهیم یک برنامه چت تحت وب داشته باشیم راه حل این مشکل چیه؟
البته فکر نکنم فشاری آنچنان زیادی بیاره که مشکل ساز بشه درسته؟
(۱۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۷:۲۳:۵۹)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]حالا اگر بخواهیم یک برنامه چت تحت وب داشته باشیم راه حل این مشکل چیه؟
البته فکر نکنم فشاری آنچنان زیادی بیاره که مشکل ساز بشه درسته؟

استفاده از یکتنولوژی‌های نوین؛ اما قدیمی شده Biggrin
درسته؛فشار قابل ملالجظه‌ای نمیاد!