سلام دوستان
الان یه پروژه دارم و میخام بین لپ تاپم با گوشیم یه برنامه چت بنویسم، اگه چت هم نشد هم نیس.مثلا وقتی رشته "66" رو گوشیم دریافت کرد برنامه بسته بشه و یا هرکار دیگه ای انجام بده.مدنظر من ارتباط و رد بدل اطلاعات بین لپ تاپ و گوشی موبایلم هستش.
برنامه ویندوزیش که با دلفی حل کردم و از کامپوننت nrComm Lib استفاده میکنم. دستوری برای ارسال داره به اسم Sendchar() و SendString() که رشته میفرستی.
حالا اگه اشتب نکنم و تا به اینجا درست فهمیده باشم فقط قسمت موبایلش مونه که نفهمیدم باید چیکارکنم.اگر توضیحی از روندکار و روند برنامه نویسیش دوستان جاوا کار بدن ممنون میشم.زیاد سخت نمیخام همون مثال بالا که برنامه بسته بشه برام کافیه اینو بفهمم بعد پیشرفته تر.
اصل موضوع پروژه مون کنترل دستگاه منزل از طریق بلوتوث . که من این موضوع گوشی موبایل رو مدنظر گرفتم.
یاحق
این سایت خیلی مفیده برای کاربا بلوتوث و مثال هایی هم داره.ولی دوستان کسی تونست یک توضیحات فارسی واسم بده چون ذهنم واقعا گنگ شده نسبت به این موضوع(توضیحات برای پست قبلیم).
سلام مهندس
یه برنامه هسن به نام remuco
واسه کنترل برنامه های پلیر تو لینوکس از طریق موبایل ؛
دانلودش کردی تو قسمت client سورس برنامه موبایلش هستش ؛ با جاوا نوشتن
دست درد نکنه BABY عزیز.
نگاه کنید در کامپوننت که من استفاده میکنم فقط دستوراتی برای ارسال داره که کاراکتر و رشته و داده باشه که میتونی AT command هم بفرستی و ...
کد:
nrBT1.SendString();
nrBT1.SendString();
nrBT1.SendData();
ولی هرچی سورس میخونم و میبینم اینارو داره:
کد:
//Create a UUID for SPP
UUID uuid = new UUID("1101", true);
//Create the servicve url
String connectionString = "btspp://localhost:" + uuid +";name=Sample SPP Server";
که اینافکرنکنم بشه با این کامپوننت ساخت.لینک زیر یک نمونه کلاینت و یرور رو نوشته.این قضایای uuid , btspp چیه مگه چند مدل ارتباط بلوتوث داریم؟کانکشن ساختن چیه دیگه؟کتاب که درس میدن روهم میخونم ولی گنگ توضیح داده.(وقتی مخم رو یک موضوع هنگ کنه تا کسی واسم بازش نکنه هیچی نمیگیرم)
کد:
http://www.jsr82.com/jsr-82-sample-spp-server-and-client/
سلام
خواهش میشه
این لینک رو نگاه همه چی رو توضیح داده و کلی کد هست توش
http://homepages.ius.edu/rwisman/C490/ht...etooth.htm
-----
نگاه کن ؛ تو بلوتوث چندین پروتکل داریم که هرکدوم کار خاصی انجام میده
یه پروتکل داریم به نام rfcomm که کارش اینه که یه پورت سریال مجازی درست میکنه که میتونی توش بنویسی و ...
این btspp هم یه چیزی تو این مایه هاست ! فقط پارامترهاش رو به صورت url بهش میفهمونی !
تو این صفحه توضیح داده چی هست :) خوندی متوجه شدی به منم بگو چیه دقیقا :)
سلام.
پروژه ام رو با جاوا انجام دادم.لینک هم واقعا مفید خوب بودش و ممنون.انشالله اگر وقت بشه و عمری باشه همین پروژه رو مستند میکنم و همینجا میزارم چون خیلی وقته مقاله ننوشتم و این کاراگه مقاله بشه به فارسی واقعا مفید واقع میشه.
تا قسمت چی باشه.
شما url با تنظیمات خودتون میسازین که نوع پروتکل و uuid و ...است.uuid برای شناسایی سرویس که فعال کردین هستش.چون یک سیستم میتونه چندین ارتباط بلوتوث داشته باشه.گوشی های نوکیا رو نیگاه کنید همزمان میتونن چندین بلوتوث از چند گوشی مختلف بگیرند بدون تداخل.
خلاصه url رو میسازین و فعال میکنید،که اگر حرفه ای تربخواین انجام بدید میتونید سمت سرور یه string tokenizer بزارین که براساس دستورات و قواعد خودتون عمل کنه و کارهایی رو انجام بده.در مرحله بعد سمت کلاینت هستش که باید DeviceDiscovery و ServiceDiscovery رو داشته باشین.البته اینترفیس هایی هستش که باید پیاده سازیشون کنین (سمت کلاینت).
در ضمن برای کار با بلوتوث در J2SE می بایست BlueCove را دانلود و در IDE خود ست کنید.
انشالله توآموزشی مفیدتر و کاملتر :)