ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی IC در پروتئوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من میخوام توی نرم افزار پروتئوس یه IC بسازم ولی ظاهرا باید توابع IC رو با زبان VHDL بنویسم. IC که می خوام بسازم دو تا ورودی داره و یک خروجی که باید بتونه تابع زیر رو اجرا کنه:
In12 + in23 = out
( یعنی ورودی اولم به توان 2 به علاوه ورودی دومم به توان 3 مساوی میشه با خروجی)
من شکل IC و پایه هاشو تشکیل دادم ولی از نوشتن این دستورات اطلاعی ندارم کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
برای ساختنش من میتونم راهنماییت کنم اما برای برنامه نویسیش تاحالا این کار رو نکردم
(۰۵-خرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰:۲۸)abbasalifix نوشته است: [ -> ]برای ساختنش من میتونم راهنماییت کنم اما برای برنامه نویسیش تاحالا این کار رو نکردم

من خودم بلوک IC و پایه هاشو کشیدم ولی باید به IC بفهمونم که این دستورات رو واسم اجرا کنه. مشکلم اینجاست.
سلام ...

در شماره 12 مجموعه مقالات pmm این مساله توضیح داده شده فکر کنم بدردت بخوره (مثال عملی هم داره)

در کتابخونه ها همونجایی که قطعات مختلف جستجو میکنید. laplace primitives جستجو کنید ابزار هاش برای ساخت قطعه مورد نظر شما کافیه. و نیازی به code نویسی نداره.
میتونید بگید در کدوم قسمت باید به زبان VHDL برای قطعات برنامه بنویسیم؟
(۰۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۴۲:۲۹)h0x00i نوشته است: [ -> ]سلام ...

در شماره 12 مجموعه مقالات pmm این مساله توضیح داده شده فکر کنم بدردت بخوره (مثال عملی هم داره)

متشکرم
مطالعه می کنم امیدوارم بتونم حلش کنم
(۰۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲:۴۲)Pardazesh-Gar نوشته است: [ -> ]در کتابخونه ها همونجایی که قطعات مختلف جستجو میکنید. laplace primitives جستجو کنید ابزار هاش برای ساخت قطعه مورد نظر شما کافیه. و نیازی به code نویسی نداره.
میتونید بگید در کدوم قسمت باید به زبان VHDL برای قطعات برنامه بنویسیم؟

1-از ابزارهایی که در کتابخونه وجود دارن می تونم استفاده کنم ولی باید با IC طراحی بشه و دستورات رو براش بنویسم.
2-ابتدا بدنه IC و پایه هاش رو می کشیم و IC رو وارد کتابخونه میکنیم بعد وقتی IC رو روی صفحه قرار بدی و دوبار روش کلیک کنی یه پنجره باز میشه که توی قسمت all properties باید دستورات رو بنویسیم.
یعنی هیچکس نیست کمکم کنه؟
نگفتی VHDL رو باید کجا بنویسیم؟ اگر راهی باشه برای ساختن قطعات با زبان VHDL خیلی کار راحت میشه. البته من تو Help در باره VHDL چیزی نیافتم.
راهنمایی h0x00i شما رو به جواب میرسوند. نتیجه کارتون رو بگید. اگر نتونستید حتما کمکتون میکنیم.
(۰۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۰۱:۲۱)Pardazesh-Gar نوشته است: [ -> ]نگفتی VHDL رو باید کجا بنویسیم؟ اگر راهی باشه برای ساختن قطعات با زبان VHDL خیلی کار راحت میشه. البته من تو Help در باره VHDL چیزی نیافتم.
راهنمایی h0x00i شما رو به جواب میرسوند. نتیجه کارتون رو بگید. اگر نتونستید حتما کمکتون میکنیم.

گفتم که توی قسمت all properties باید کدها رو بنویسیم.(البته اینطوری شنیدم ولی دقیقا مطمئن نیستم) ولی اینکه گفتین راهنمایی h0x00i می تونه کمکتون کنه رو متوجه نشدم.یعنی چی؟

(۱۱-خرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۰۴:۰۳)Pardazesh-Gar نوشته است: [ -> ]

شماره 12 مقاله pmm رو مطالعه کردم. با روش کامل ساخت آشنا شدم ولی اصلا با برنامه نویسیش آشنایی ندارم و نمی تونم برنامه تابع مد نظرم رو بنویسم. به هرحال از شما بسیار متشکرم.

صفحه‌ها: 1 2