با سلام خدمت دوستان عزیز
من 9 تا سون سگمنت دارم که هر کدومشون 1 امپر جریان می کشه و می خام با استفاده از روش رفرش کردن این 9 تا سون سگمنت رو درایو کنم .
این 9 تا سون سگمنت رو برای شمارنده (کانتر) می خام .
حالا برای enable کردن هر کدوم از این سون سگمنت ها نیاز به یک ترانزیستور fet دارم که بتونه تحمل جریان حداقل 2 یا سه امپر رو داشته باشه که دیگه با این 1 امپری که این سون سگمنت ها می کشن اخ هم نگه . اگه ممکنه بگین که اولا درایو کردن 9 تا سون سگمنت با روش رفرش شدنیه و دوم این که یک FET که هم توی بازار باشه و هم تحمل جریان 2 یا سه امپر رو داشته باشه به من معرفی کنین .
با تشکر فراوان
سلام بهترين mosfet به شماره 45N03 است من قبلا اسنفاده كردم قيمتش 800 تومان
دوست عزیز این شماره ماسفتی که شما فرستادید امپرش خیلی بالا هستش و همچنینی پنکیجش به درد روی برد نمی خوره من حداثر 4 امپر نیاز دارم که برای راه اندازی هر کدوم از اون سون سگمنت ها هستش . اگه شماره فنی دیگه ای برام بزارید ممنون میشم .
راستی ماسفتی که می خام باید با ولتاژ گیت پایین راه اندازی بشه .
با تشکر
سلام
اقا ما دیروز رفتیم هم با ماسفت (4n80) و هم با ترانزیستور (tip120) سون سگمنت رو راه اندازی کردیم و به یک مشکل برخوردیم مشکل به این شرح است که زمانی که ما سون سگمنت رو توسط منبع تغذیه روشن می کنیم مشکلی نداره و با 12 ولت 1 امپر می کشه . ولی زمانی که با ترانزیستور و ماسفت راهش می دازم با همون 12 ولت فقط 600 میلی امپر سون سگمنت می کشه و نورش خیلی کم می شه . حالا من فکر می کنم یک این به خاطر تلفات کلکتور-امیتر توی ترانزیستور و درین-سورس توی ماسف هستش . (توضیح اینکه این سون سگمنت ما اینطوری هستش که با 12 ولت و بودن هیچ مقاومتی کار می کنه ) . حتی من با uln2003 هم به این صورت که تمام ترانزیستورهاشو به هم وصل کردم تا جریان زیادی بتونم ازش بکشم ولی نشد که نشد.
اگه لطف کنید راهنمایی کنین ممنون میشم.
با تشکر فراوان
من توی ماسفت ها از ir640 خوشم می یاد قبلا ۵۰۰ بود قیمتش
این که اون تلفاتی که می گی زیاد نیست معمولا مشکل بد درایو کردین ماسفت یا ترانزیستور مثلا توی ترانزیستور 0.3 ولت یعنی کمتر از نیم ولت تلفات داری اگه بیشتر یعنی یا ترانزیستور ضعیف یا بد راش انداختی
ماسفت رو چک کن ببین چند ولت دوسرش می یفته اگه بیشتر از نیم ولت یعنی داری بد راه اندازیش می کنی
دوسر سون سگمت رو هم ببین جمعش باید با این بشه ۱۲ ولت اگه کم می یاد یعنی سیم های توی راه خوب نیستند
اگه هم گیر همین نیم ولت منبع تغذیه رو نیم ولت اضافه کن
سلام
من فکر می کنم اشتباهم اینه که سون سگمنت رو از نوع اند مشترک ساختم ( با led) . ترانزیستور و ماسفتی که من انتخاب کردم TIP126 و 4N80 هستش . من کلکتور ترانزیستور رو به 12 ولت دادم و امیتر ترانزیستور رو هم به اند (اند مشترک) سون سگمنت . و کاتد سون سگمنت رو هم به زمین دادم . افت ولتاژ دوسر ترانزیستور رو که گرفتم 1.5 ولت بود . من فکر می کنم باید سون سگمنت رو از نوع کاتد مشترک درست کنم ( با همون LED ها) . اینطوری افت ولتاژ اول روی سون سگمنت هستش بعد روی ترانزیستور . راستی هر سون سگمنت 920 میلی امپر باید جریان بکشه .
مورد دیگه اینه که من می خام با ATMEGA32 این 9 تا سون سگمنت رو درایو کنم حالا به نظر شما با این مشخصات سون سگمنت های من از روش رفرش استفاده کنم یا از روش لچ کردن با ای سی های فلیپ فلاپ .
با تشکر فراوان .
سلام
اقا من به این نتیجه رسیدم که چرا خودمو توی دردسر بندازم و از روش رفرشی استفاده کنم که هم توی اینتراپت ها مشکل بخورم و هم نور سون سگمنت ها کم بشه ( سون سگمنت ها بزرگ همستند و 1 امپر هر کدومش جریان میکشه) . به این فکر افتادم که از روش لچ کردن استفاده کنم . یک ای سی لچ واسه این کار بهم معرفی کنید
با تشکر
تحقیق کردم . ای سی 4511 مبدل bcd به 7segment هستش همچنین لچ هستش .