ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد مدهای میکرو.sleep،powerdown
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
مهندسین من یه مداری دارم که وقتی برق قطع میشه .تغذیه مدار توسط باتری تامین میشه .نیازی هم ندارم که وقتی برق قطع میشه باتری کلا تغذیه مدارو تامین کنه .فقط برا 10 ثانیه میخام باتری برق مدارو تامین کنه .حالا من نیاز دارم وقتی که برق قطع شد بعد از 10 ثانیه میکرو به حالت Stand Bay بره .و وقتی که برق وصل شد.مسلما میکرو تغذیشو از اداپتور میگیره
.حالا من میخام بعد از قطع برق؛10 ثانیه بعدش میکرو به sleep بره ،و تمام خروجی ها رو غیر فعال کنه که از شارژ باتری استفاده نکنن .حالا دوستان شما برای این کار چه مدی رو پیشنهاد میکنید.؟sleep،power down،idle یا .....

در ضمن برای اینکار هم نمیخام از رله برای قطع وصل باتری استفاده کنم
idle Mode معمولی ترین حالتش. تو صفحه اول datasheet نوشته دریک مقایسه یکسان:
idle Mode=1.0mA
اما
Power-down Mode=500nA
یعنی بسیار مصرف ناچیز.

برای تغییر وضعیت تغذیه برق آداپتور به باتری بدون رله:
K دو تا دیود یکسو ساز رو به هم وصل کنید، A یکی رو به + باتری و A دیگری رو به + آداپتور. حالا کاتود مشترک رو به ورودی + تغذیه مدارتون بدید. با کاهش هر یک از ورودی ها نسبت به دیگری تغذیه مدار از منبع دوم تامین میشه. منبع اصلی باید ولتاژ بیشتری داشته باشه. تا از منبع باتری در صورت قطع برق استفاده شود.
ممنونم دوست عزیز از راهمناییتون.
یه سوال دیگه در همین راستا دارم ممنونم اگر راهنمایی بفرمائید.
من میخام باتری که شارژ کامل شد یا مثلا 30 دقیقه شارژ شد دیگه شارژ نشه (دیگه ولتاژ رو باتری نره)

اگر بخام از رله استفاده نکنم چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

اگر بخام از رله استفاده کنم میشه یه دستور داد که هر روز به مدت 20 دقیقه یه رله رو فعال کنه و باتری شارژ بشه.
میخام از رله استفاده نکنم .شما چه راحلی برای اینکار دارید؟

پیشاپیش از همکاریتون متشکرم
از ترانزیستور هم می شه استفاده کرد
باید ولتاز و جریان باتری رو اندازه گیری کنی با دقت بالا
مثلا ۶۰ ثانیه برق بدی بعد قطع کنی بکم مصرف کنی ولتاژ رو اندازه بگیری ببنی چه قدر شده اگهبه ولتاژ نامی رسیده بود قطعش کنی
اگر دنبال درست كردن شارژر باتري هستيد ، توي 308 مدار ، مدارهاي جالبي ديدم ، حتي با قطع اتوماتيك ...
مراجعه كنيد پشيمون نمي شيد.