۱۴-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۵۳:۵۰
سلام
خسته نباشید
من یک کاربر بسیار مبتدی هستم که هنوز در آرزوی کار با sql موندم . از تاریخ عضویتم در انجمن هم میتونید بفهمید از کی دنبال برنامه نویسی بوده ام .
کلی سرچ در انجمن ها ، کلی دیدن مطالب چه متن و چه کلیپ .. اما نمیدونم چرا هنوز نمیتونم با اسکیول کار کنم .
من میخوام بدونم همین ابتدای راه ، چه چیزایی رو برای sql نصب کنم ؟
چه ویندوزی لازمه ؟ چه نسخه ای از اسکیول ؟
الان ویندوزم7 هست 32 بیتی و همراه خودش نسخه ای از اسکیول هست به گفته دوستان بنامه sql express و منم برای کار و ساخت بانک ، برنامه مدیریتی MS-SQL Management Studio رو براش نصب کردم .
من میخوام با اینها کار کنم :
- ویژوال استودیو 2010
- اسکیول 2008
در برنامه مدیریتی Management Studio بانک رو میسازم .
ولی برای استفاده از بانکم در ویژوال استودیو که با زبان #C کار میکنم ، دیگه نمیدونم چیکار باید کنم .
دست کلیه دوستان رو میبوسم ، خواهشا بمنم کمک کنید تا بتونم راه بیافتم.
مرسی
خسته نباشید
من یک کاربر بسیار مبتدی هستم که هنوز در آرزوی کار با sql موندم . از تاریخ عضویتم در انجمن هم میتونید بفهمید از کی دنبال برنامه نویسی بوده ام .
کلی سرچ در انجمن ها ، کلی دیدن مطالب چه متن و چه کلیپ .. اما نمیدونم چرا هنوز نمیتونم با اسکیول کار کنم .
من میخوام بدونم همین ابتدای راه ، چه چیزایی رو برای sql نصب کنم ؟
چه ویندوزی لازمه ؟ چه نسخه ای از اسکیول ؟
الان ویندوزم7 هست 32 بیتی و همراه خودش نسخه ای از اسکیول هست به گفته دوستان بنامه sql express و منم برای کار و ساخت بانک ، برنامه مدیریتی MS-SQL Management Studio رو براش نصب کردم .
من میخوام با اینها کار کنم :
- ویژوال استودیو 2010
- اسکیول 2008
در برنامه مدیریتی Management Studio بانک رو میسازم .
ولی برای استفاده از بانکم در ویژوال استودیو که با زبان #C کار میکنم ، دیگه نمیدونم چیکار باید کنم .
دست کلیه دوستان رو میبوسم ، خواهشا بمنم کمک کنید تا بتونم راه بیافتم.
مرسی