ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل کامل سیستم با SSL
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.

سیستم عامل سیستمم ویندوز7 ویرایش 64بیتی هستش.بعد از آپدیت نود32 و تغییر ورژنش .سیستمم کامل با SSL مشکل پیداکرده (شاید ربطی به آپدیت نود32 نداشته باشه)

یاهومسنجر از هر هزار بار یه بار لاگین میشه و Troubleshooter هم زدم میگه مشکل از SSL و فایرفاکس هم سایت های SSL رو باز نمیکنه و خطای زیر رو میده :
(Error code: sec_error_unknown_issuer)

واس xp یه hotfix هستش ولی واس 7 چیزی پیدانکردن و نفهمیدم مشکل از کجاست که رفع کنم. دوستان به این مشکل برخوردین؟

ممنون.
خوب تازه رسیده به اونجایی که منم همین مشکل رو داشتم اما رفع شد
اسم این نرم افزار هستش complete Internet Repair
واینم نمایی از ظاهر ساده برنامه
سلام دوست عزیزم ممنون از این نرم افزار خوبتون.

و این مشکلی جدای از این نرم افزار مشکلیه که انگار nod32 بوجود میاره متن زیر رو بخونید دقیق مشکل بنده است :

کد:
I had this problem too. I thought it was Firefox 13 but that was not the case. After some research I found the problem. It is ESET Smart Security 5.2.9. After uninstalling the program the issue was solved.

Yes, It is ESET Smart Security 5.2.9!!!!! once I installed it the problem started, bur problem resolved after uninstalling.

Those who have this problem because of ESET Smart Security 5.2.9, there is no need to uninstall it. go to the program interface: setup>enter advanced setup>extend web and email tree>choose SSL> at SSL protocol checking choose "Do not scan SSL protocol. then press OK.

after that the problem will resolve.

Thanks you!

قسمت SSL از آنتی ویروس رو با توجه به نیاز خودتون کانفیگ کنید. نرم افزاری که دوست عزیزم معرفی کردن رو هم پیوست کردم تا استفاده کامل رو ببرید.

یاحق
بچه ها این مشکل در اثر تنظیم نبودن تاریخ سیستم میتونه بوجود بیاد. من باتری مادربوردو درآورده بودم تاریخ رفته بود رو 2002. همه راههای بالا رو امتحان کردم درست نشد ولی وقتی تو IE دیدم زده certificate مربوط به ssl منقضی شده expire شده به فکر تاریخ سیستم افتادم. تاریخو که درست کردم درست شد