ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 14 -سگمنت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام .من تازه كار با ميكرو را شروع كرده‌ام.اميدوارم با 14-سگمنت led يعني همون (fourteen segment LED) آشنا باشيد.شكلش رو اينجا گذاشتم:
[attachment=7427]
حالا مي خوام بدونم كه آخه چطور ميشه با يه ميكروي ATMEGA32A چندتا از اينا رو روشن كرد؟براي سون سگمنت هم مدار زير هست كه با يه ميكروي ATMEGA16A كار ميكنه ولي فكر نكنم بتونه بشتر از 3 تا سون سگمنت رو روشن كنه:
[attachment=7429]
حالا سوالم اينه كه چطوري ميشه با كد ويژن برنامه اي نوشت كه بشه 5 تا از اين ها(14 يا 7 سگمنت) رو باهم روشن كرد.اونم فقط با يه ATMEGA32A.
در ضمن از اين 14 سگمنت ها تو ايران گير مي آيد؟
ممنونم.
سلام.

اگر بخوايد 7seg هاي تكي رو به حالت استاتيك روشن كنيد ، كه 4 تاش رو مي تونيد با 4 پورت 8 بيتي اين ميكرو ها روشن كنيد.
البته IC 7447 اگر اشتباه نكنم ، مي تونه پايه هاي درگير رو كمتر كنه و به همين سبب تعداد 7seg ها افزايش پيدا كنه ...

روش ديگه روش رفرش هست. اگر 7seg هاي 2 تايي يا 4 تايي مالتي پلكس شده رو ديده باشيد ، به تعداد كمتري پايه براي راه اندازي نياز دارن ( سرچ كنيد تو فروم ، قبلا توضيح دادم ).
اگر از همين تكي ها مي خوايد استفاده كنيد ، اونها رو هم مي شه دستي به روش رفرش راه بندازيد كه باز به تعداد پايه هاي كمتري نياز دارهه ( چون 8 خط ديتاشون اشون مشترك مي شه ).

اون مدل ديگه رو هم كه گفتيد ، اگر باشه مي شه راه انداخت مثل همون معمولي ها ( فقط تعداد پايه هاشون بيشترهه )...
كمي سرچ بزنيد ...

موفق باشيد.
(۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۲۷:۳۰)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.

اگر بخوايد 7seg هاي تكي رو به حالت استاتيك روشن كنيد ، كه 4 تاش رو مي تونيد با 4 پورت 8 بيتي اين ميكرو ها روشن كنيد.
البته IC 7447 اگر اشتباه نكنم ، مي تونه پايه هاي درگير رو كمتر كنه و به همين سبب تعداد 7seg ها افزايش پيدا كنه ...

روش ديگه روش رفرش هست. اگر 7seg هاي 2 تايي يا 4 تايي مالتي پلكس شده رو ديده باشيد ، به تعداد كمتري پايه براي راه اندازي نياز دارن ( سرچ كنيد تو فروم ، قبلا توضيح دادم ).
اگر از همين تكي ها مي خوايد استفاده كنيد ، اونها رو هم مي شه دستي به روش رفرش راه بندازيد كه باز به تعداد پايه هاي كمتري نياز دارهه ( چون 8 خط ديتاشون اشون مشترك مي شه ).

اون مدل ديگه رو هم كه گفتيد ، اگر باشه مي شه راه انداخت مثل همون معمولي ها ( فقط تعداد پايه هاشون بيشترهه )...
كمي سرچ بزنيد ...

موفق باشيد.
سلام sharin عزيز.حالت استاتيك يعني چي؟
فورتين سگمنتا كه 14 تا پايه داره ولي ATMEGA32A هر پورتش فقط 8 تا پين داره.مي‌شه چهار تا شون رو با چهار تا پورت A B C D روشنشون كرد؟
حالا از اين فورتين سگمنتا گير مي‌آد يا تو ايران نيست؟سرچ كردم نبود.شما تا حالا ديدين؟
يعني ثابت ، مثل همون شماتيكي كه گذاشتي ...
هيچ اجباري نيست كه همه ي پايه ها به يك پورت بخورن. البته برنامه نويسي رو كمي سخت تر مي كنه ...
من تا حالا نديدم ، البته دنبالش هم نبودم.

موفق باشيد.
(۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۰۱:۲۰)sharin نوشته است: [ -> ]يعني ثابت ، مثل همون شماتيكي كه گذاشتي ...
هيچ اجباري نيست كه همه ي پايه ها به يك پورت بخورن. البته برنامه نويسي رو كمي سخت تر مي كنه ...
من تا حالا نديدم ، البته دنبالش هم نبودم.

موفق باشيد.

ممنونم .من فعلا" برم يه ذره سرچ كنم و چيز ياد بگيرم.بعدا" بقيه سوالهام در اين مورد رو مي‌پرسم.ClapHappy