ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد ترایاک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آقا تو رو خدا یکی جواب من رو بده
من مدار رو بستم ولی کار نمیکنه اون مقاومت 680 زمانی که درایور گذاشتم باید گذاشته بشه؟
مدارت دارای مقاومت بالا کش یا pullup یا pulldown هست??
(۰۴-تير-۱۳۹۱, ۱۷:۲۰:۴۲)فروم باز نوشته است: [ -> ]آقا تو رو خدا یکی جواب من رو بده
من مدار رو بستم ولی کار نمیکنه اون مقاومت 680 زمانی که درایور گذاشتم باید گذاشته بشه؟
آره باز هم لازم دیودش خیلی حساس و اگر جریان بیشتری بدید باز هم می سوزه.

(۰۴-تير-۱۳۹۱, ۱۹:۱۸:۳۶)h0x00i نوشته است: [ -> ]مدارت دارای مقاومت بالا کش یا pullup یا pulldown ??

این مقاومت جهت سری کردن با یک دیود نوری استفاده میشد. که تصویرش در چند ارسال قدیمی تر هست.

جریان زیادی از میکرو نمیگذره که درایور گذاشتید فقط یک LED باید روشن میشد، همین.
LED هم با جریان کمی روشن میشه که اگر 5 ولت رو مستقیم بهش وصل کنید که کردید LED داخل این قطعه میسوزه. که فکر کنم سوخت.
من مقاومت رو هم گذاشتم ولی باز هم جواب نداد یه مطلب آقای هادی گذاشته بودند که من دوباره خوندمش ولی یه قسمتش رو متوجه نشدم (در سری MOC304x بعد از روشن شدن دیود تریاک در اولین عبور از صفر روشن می شه).

با تشکر.
اگر یک بار هم بدون مقاومت وصل کرده باشید به 5V ، سوخته.

جریان برق شهر AC هست. در اولین عبور از صفر روشن می شه. یعنی لبه صفر ولتاژ رو تشخیص میده و از ابتدای یک سیکل روشن میشه نه از وسطش.
این زمان نهایت 10mS هست.
و این دلیل روشن نشدن دستگاه شما نیست.
ممنون از پاسخهای کاملتون مشکل حل شد موقع در آوردن PCB یکی از سیم های ولتاژ میکرو درست در نیومده بود و قطع بود خلاصه خدا خیرتون بده.
صفحه‌ها: 1 2