ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال درباره‌ي بازوي مكانيكي(باروي روبوت)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت ايران‌ويجي‌ها.Smile
من تازه اومدم تو كار AVR و ميكرو و به روبوت علاقمندم و مي‌خوام بدونم آيا موتوري هست كه خاص ساختن بازوي روبوت باشه؟يعني بشه باهاش بازوي مكانيكي‌اي ساخت كه مفصلش قلنبه نباشه .يعني مثل اين روبوت خارجيا باشه!!!؟؟؟
اگر وجود داره كمكم كنيد يا حداقل اگه نيست لطفا" روش ساختن يه بازوي مكانيكي تميز رو بهم ياد بديد
.واقعا" ازتون ممنون ميشم.Cool
آخه هيچي حس ساختن بازوي روبوت رو نداره و همه‌ي روباتيك هم چرخ و لاستيك و حركت اتومبيل‌وار نيست.
معمولا موتور هایی کع فعلا در دسترس هستند همین موتور های گیر بکس دار کوچیک اند قیمتشون حدودا 6000تومن تو مشهده

برای بازور های خاص از سروو هم استفاده میشه
(۲۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۰۸:۱۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ]معمولا موتور هایی که فعلا در دسترس هستند همین موتور های گیر بکس دار کوچیک اند قیمتشون حدودا 6000تومن تو مشهده

برای بازور های خاص از سروو هم استفاده میشه

سلام.ميشه يه ذره بيشتر توضيح بدين؟يا عكس اين موتوري رو كه ميگين بذارين؟.در ضمن من به مشهد دسترسي ندارم.مي‌تونين توي اصفهان مغازه اي معرفي كنين؟ممنون.Wink
(۲۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۳۸:۵۸)PRO نوشته است: [ -> ]سلام خدمت ايران‌ويجي‌ها.Smile
من تازه اومدم تو كار AVR و ميكرو و به روبوت علاقمندم و مي‌خوام بدونم آيا موتوري هست كه خاص ساختن بازوي روبوت باشه؟يعني بشه باهاش بازوي مكانيكي‌اي ساخت كه مفصلش قلنبه نباشه .يعني مثل اين روبوت خارجيا باشه!!!؟؟؟
اگر وجود داره كمكم كنيد يا حداقل اگه نيست لطفا" روش ساختن يه بازوي مكانيكي تميز رو بهم ياد بديد
.واقعا" ازتون ممنون ميشم.Cool
آخه هيچي حس ساختن بازوي روبوت رو نداره و همه‌ي روباتيك هم چرخ و لاستيك و حركت اتومبيل‌وار نيست.
سلام دوسته من.
من با سروو گریپر(بازو مکانیکی)ساختم.البته اون ربات امدادگر بود که واسه مسابقات ایران اپن اونو بردیم.باید بگم که فوق العاده بودند.هم سرعتش عالی بود و هم دقت و قدرتش.
اگه نمیدونی سروو چیه یه توضیح کوچیکی بدم.این نوع موتور ها با میکرو کنترل میشن و با زاویه کار میکنن.به زبون ساده توضیح بدم میشه بهشون گفت رو چه زاویه ای وایسن اونا هم وا میستن!

اینم یه عکس از گریپر ما که جنسش از پلکسی هستش و موتور هاشم سروو هست.
این گریپر از 4تا سروو درست شده که 3تاشون کوچیک هستن که با هاشون میشه به چیزی رو گرفت و یه سروو برزگ هم هست که البته تو عکس نیوفتاده که کل گریپر رو بالا و پایین میبره.

اگه سوال در مورد چگونگی پیکر بندی و اتصال پایه هاش داشتی من در خدمتد هستم.

موفق باشی.....
[تصویر:  DSC00539.jpg]