ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری: راهنمایی برای پروژه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من دانشجوی ترم چهار برقم برای پروژه مدار منطقیم که در مورد ساخت ولت متر با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال باروش شیب دوگانه هست باید کد مدار رو تو وریلاگ بنویسم و برنامه اش رو با پروتئوس شبیه سازی کنم ولی بلد نیستم میشه راهنماییم کنید که کلا چه قطعاتی رو لازم دارم و چی کار باید بکنم (در ضمن با ای وی آر نمبشه چون استاد گفته درس مدار منطقیه و تو مسابقه دو نمیشه از دوچرخه استفاده کرد )؟
سلام.

توي مدار منطقي وريلاگ هم بهتون گفتن ؟! ( به اين مي گن استاد )
خوب در مورد CPLD و FPGA چيزي مي دوني ؟
احتياج به يه قطعه در اين سبك داري كه در كتابخانه هاي پروتوس وجود داشته باشه ...
ISE نرم افزاري براي كد زني اين Chip هاست كه براي Chip هاي شركت xillinx هست و maxplus , quartus براي شركت Altera هست و chip هاي هر شركت بايستي با نرم افزاري كه خود اون شركت ارائه دادهه برنامه ريزي كني.
توي پروتوس نمي دونم محيط كد زني دارهه يا نه ، اما اگر روي همون الماني كه وارد كردي 2 بار كليك كني يا يه محلي دارهه كه بايد فايل كامپايل شده بهش بدي يا اينكه محيط كد زني دارهه ...

براي كاراي واقعي و عملي هم از نرم افزار ها و شبيه سازهاي خاصشون استفاده مي كنن كه گرون قيمت هم هستن ...
پروتوس ماله اين حرف ها نيست ، اما در كل تجربه ي خوبي مي تونه باشه ...
در مورد روش مورد استفاده براي ساخت ADC هم كه بايد تو گوگل سرچ بزني ، شايد كد نمونه هم بتوني گير بياري ...
المان هاي مورد نياز هم يكي از همون chip هاست و يك پتانسيومتر !

موفق باشي.

نیما- نوشته است:بله خب تو شریف وریلاگ که سهله بد تر از اونارم برای مدار منطقی میگن
CPLD دیپ تو بازار نیست نمیتونیم ازش استفاده کنیم
برد آماده ام تو بازار نیست باید از اون سوراخ دار ها استفاده کنیم
استفاده از میکروکنترلر هم ممنوعه
کلا استادمون گفته باید با سه چهار هزار تومن پروژه رو راه اندازی کنیم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هممم ...
كه اينطور ...
نقل قول: بله خب تو شریف وریلاگ که سهله بد تر از اونارم برای مدار منطقی میگن
وريلاگ بد نيست كه بخواد بدتر داشته باشه !!
الان سختي مي كشين ولي بعدا مي بينيد كه چقدر موثر بودهه ...
ما شاكي هستيم از اين بابت كه به ما وريلاگ و ... رو نگفتن و خودمون كمي رفتيم دنبالش.
و شما بخاطر اينكه بهتون گفتن ... !

كلا هر IC تعداد پايه هاش بيشتر از 40 عدد شد از پكيج PDIP در مي ياد ... ( البته چيزيه كه من ديدم! )
دنبال سوكت هاي PLCC باشيد.
با 3 - 4 هزار تومن خود Chip اش رو هم نمي تونيد بگيريد ...
احتياج به پروگرامر و ... هم هست. يه چيزايي تو بازار هم گير مي ياد ( فكر كردم پروژه اتون شبيه سازي هست )
يه سري برد آموزشي هست اما به قيمتش نمي ارزهه ...

موفق باشيد.