سلام من یک آیسی 2550 سفارش دادم و روی برد بورد اسمبل کردم یکم پایه های آیسی خوب جا نمی رفت چند بار از روی برد برد در اومد و در حالی که به یو اس بی بود جا زدمش و سیستم هم شناسخت یک بار دیگه که در اومد و دواره جا زدمش دیگه سیستم نشناختش! آیا سوخته یا مشکل دیگه ای داره ! روش تست سالم بودن این مدل آیسی چیه؟! لطفاا کمککککک کنین 15 تومن آب خورد واسم
اون باري كه شناخت مراحل نصب درايور و ... اش طي شدهه؟
بعد بار بعدي كه به USB زدينش چيزي نشون نداده ؟ درسته؟
در قسمت device manager قسمت Hub ها رو check كنيد ، اگر بااتصال ميكرو به PC چيزي به ليست اضافه شد يعني مشكلي نيست كه احتمالا هم همينطورهه ...
مراحل شناختن و نصب فقط در اولين اتصال ديده مي شه ...
براي اينكه از روي برد بورد هم نكنه يه سوكت نظامي تهيه كنيد و با سوكت به برد بورد بزنيدش.
نتيجه رو هم بگيد ...
( خيلي بعيدهه كه سوخته باشه ... )
موفق باشيد.
بله شناخت باره اول و درایورش رو هم نصب کردم ولی اون درایور رو هم نشناخت بعد که قطع کردم و دواره وصل کردم هیچ عکس العملی نشون نمیده تو لیست هم بعد کندن و وصل کردن چیزی نشون نداد فقط دیشب روی اون یکی سیستمم وصل کردمش 2 بار شناخت بعد نصب درایور اونجا هم هیچ علامتی نداد و دیگه نشناخت !
من هنوز پروگرام نکردمش چون پروگرامرا ماشالا خیلی خیلی بالا رفته قیمتاش فقط میخوام یکبار یک فایل هگز آماده رو پروگرم کنم و کسی هم نمیشناسم که پروگرامر داشته باشه.
برنامش هم نمیتونه وصل شه بهش من موندم که آیا واقا نشناخته و یا بخواطر پروگرام نشدن آی سی هست؟
من میخوام فقط یک لامپ ال ای دی رو روشن کنه همه چیش هم بود شما برنامه DLL و سورس DLL حتی نوشته به Vista32 بیتی هم قابل شناسوندن هست البته ویندوز من 7 64بیتی هست
من با یک نخشه شمای دیگه راش انداختم و با درایورش شناخت مشکل فقط اینجاست که به شدت داغ میکنه آی سی در حدی که انگشت آدم میسوزه !! آیا طبیعیه؟
http://electronics-diy.com/USB_IO_Board.php
با موس ام تداخل میگیره بعضی وقتا فکر کنم بازم بد بستم مدارو اخه یه آماتورم کسی میتونه مدار چاپی اون رو واسم بزاره خیلی ممنونش میشم جالب اینجاست که 1 خط کد هم تو آیسی نمیخواد بنویسیم.
نه اگه داغ می کنه مشکل جریان کشیدن داره ولتاز ها درسته؟
ورودی خروجی رو اشتباه وصل نکردی؟
روعن لحیم اضافه نداره؟
آره ، اصلا نبايد داغ كنه ...
رو برد بورد بستي يا لحيم كردي ؟
در هر صورت با تست اتصال كوتاه مولتي متر هم پايه هاي مشكوك رو چك كن كه احيانا به هم راه ندن.
مقاومت ها رو درست استفاده كردي ؟
مورد بعدي اينكه مدار اتصال USB اش رو تو ديتاشيتش چك كن ، ( بنظرم چند تا مقاومت نياز دارهه ! البته گفتي كه جواب دادهه ... )
نقل قول: با موس ام تداخل میگیره بعضی وقتا فکر کنم بازم بد بستم
يعني چي ؟!
رو برد بستمش
فکر کنم برد رو بد بسته باشم اگه میشه یک شماتیک درست واسم بزارین با اون برنامه معروف نخشه کشی مدارات (protos)
چون من یه برنامه نویس هستم و سر رشته چندانی از الکترونیک ندارم . بازم ممنون از کمک ایران وچی تون
یعنی وقتی که پایه 20 رو با سیم وصل میکنم به VCC موسم از کار میفته کلاً بهم میریزه یو اس بی رو ولی در کل میشناسش و آیسی به شدت داغ میکنه و لامپ ال ای دی خاموش میه وقتی این ازتباط روقطع میکنم لامپ روشن میشه آیسی رو نمیشناسه و ایسی خنک میشه
والا من pic كار نكردم و شماتيكي براش ندارم ، چيزايي كه مي گم تجربه ي كار با ARM هست.
اما چيزي كه واضح هست اينه كه مدارتون دارهه جريان زياد مي كشه ... !
يه جاي كار مي لنگه ، سعي كنيد تا وقتي اينطوريه اتصال به USB زياد نباشه وگرنه ممكنه پورت USB آسيب ببينه.
با يه آمپرمتر ببين جريان كشي كل مدار از USB چقدر هست ، ولتاژ USB رو هم نگاه كن. ( مقاديرش رو بگو )
ولتاژ USB بايد 5 يا حدود 5 باشه ، جرياني رو كه مي تونه تحويل بده در سيستم هاي desktop برابر 500mA و در لپ تاپ 100mA هست.
مورد ديگه اينكه كل مدار از USB تغذيه مي شه ديگه ؟ منبع ولتاژ جداگونه اي كه نذاشتيد؟
اتصالاتتون رو هم چك كنيد كه احيانا سيم ها يا مقاومت ها ، قسمت فلزيشون با هم اتصال نداشته باشه ...
نتيجه رو هم بگيد ...
ولتاژش یکم بیشتر از 4 هست من فقط همین یه مدار رو میخوام هیچی هم از الکترونیک نمیدومم در همین حد که میدونم مقاومت چیه لطفا یه حول محکم بدین تا این برده راه بیفته دیگه غلط کنم بیام سمت الکترونیک بجای ال ای دیه خودم روشن شدم بابا.
تازه یک روش باحال خاموش کردن با یو اس پی رو هم یاد گرفتم پایه یک و 4 رو به هم وصل کنین کامپیوتر خاموش میشه .
جریانی که دو سر اهمتر نشون میده خیلی بیشتر از 500ma شاید من بلد نباشم با اهمتر کا کنم ولی گزاشتمش درجشو روی 500DCma
اره کل مدار از یو اس بی تغزیه میکنه یه مدار ساده
اون قسمت نصب کریستال رو فکر کنم اینتوری باید باشه که به صورت سی وصل میشه به بدنه و پایه های 9-10 آیسی
آقا مثال از این روشن تر دیگه پیدا نکردم مثل سیب و گلابی توضیح داده من هم روی برد بورد پیادش کردم ولی جواب نداد
http://www.320volt.com/wp-content/upload...0-test.gif
بازم یو اس بی سیستمم بهم میریزه
جالب اینجاست که من سیم قرمز و سیم سیاه تصویر بالا رو بدون این که چیزی با آی سی درگیر کنم وصل کردم ولی بازم داغ کرد.
خدا بیامرزدش بوی سوختگیش در اومد.
واقعا تركونديش ؟!
ديگه PCB نمي خواي ؟ :d